Co dziś zrobiłeś w swoim autku ;)
- homik123456
 - fanatyk nissana

- deBestciak
 - fanatyk nissana

- komorokoro
 - fanatyk nissana
 - Kontakt:

Dziś wykleiłem bagażnik matą bitumiczną - rezultat... nieznacznie ciszej (wydech) i już 

Uważaj  blabla na ZUOOOOOOOO
JEST:Scubzowy SilverFlea
JEST:Mżonkowy Biały SSS:)
BYŁO: Mżonkowa Biała "Beza"
- komorokoro
 - fanatyk nissana
 - Kontakt:

Wstawiona rozpórka na tył 

Ikony do "zegarów" przygotowane do druku

Ikony do "zegarów" przygotowane do druku
Uważaj  blabla na ZUOOOOOOOO
- homik123456
 - fanatyk nissana

Ladny zestaw. Ja niestety musialem isc po kosztach i kupic cos zwyklego. Ale wazne ze hamuje 
A co do tego co zrobilem to wymontowalem CB z sunny. I tak nie wiem co z tym cb jest bo slychac a jak ja cos gadam to nikt nie odpowiada to moze cos z gruszka bedzie.
Wsumie i tak nie uzywalem za duzo i dalej nie odczuwam potrzeby wiec polezy sobie w garazu.

A co do tego co zrobilem to wymontowalem CB z sunny. I tak nie wiem co z tym cb jest bo slychac a jak ja cos gadam to nikt nie odpowiada to moze cos z gruszka bedzie.
Wsumie i tak nie uzywalem za duzo i dalej nie odczuwam potrzeby wiec polezy sobie w garazu.
Ja wczoraj poprawiłem mocowanie 3 światła stopu w Micrze i odłączyłem otwieranie bagażnika z centralnego zamka, bo siłownik się poluzował i czasami na dołkach otwierał zamek i klapa strasznie grzechotała.

Była Y10 2.0D
Była W10 1.6
Była P11 2.0TD
Była K11 1.0 Jive
Było jakieś kombi, i kolejne kombi.
Teraz jest Smok chociaż z fabryki wyjechał jako Subaru Forester
						Była W10 1.6
Była P11 2.0TD
Była K11 1.0 Jive
Było jakieś kombi, i kolejne kombi.
Teraz jest Smok chociaż z fabryki wyjechał jako Subaru Forester
Filtr powietrza wymieniony.Pewnie teraz zacznie mniej palić bo trochę o nim zapomniałem  

Polska Jazda http://www.polskajazda.pl/Profil,Fiat,P ... mera/25888
Mój BLACK BOX: viewtopic.php?t=3262
						Mój BLACK BOX: viewtopic.php?t=3262
A ja dziś zrobiłem coś niesamowitego  
  Wsadziłem wkład do prawego lusterka 

Ale po kolei, rano jadąc do pracy wsiadłem do auta, odpalam, chce ruszyć, patrze w lusterko z prawej, a tu ... nic, nie ma wkładu
 Dostałem białej gorączki, znowu zaje...li se myślę. Obszedłem samochód czy z resztą w porządku i wkurzony wsiadłem za stery i chciałem jechać. Nagle patrze, a na żywopłocie, dwa, trzy samochody przede mną (stałem w ciągu aut na ulicy, a obok rośnie żywopłot) wystaje kawałek lusterka. Wysiadłem i idę z myślą że pewnie pękło jak pan złodziej wyciągał (a dobre i pęknięte niż żadne) i je wywalił. Podchodzę a lusterko całe, to je zabrałem i zamontowałem z powrotem. Miałem szczęście, bo było niekompletne od momentu jak kupiłem auto, bo nie miało języka usztywniającego i okazało się że nie miało jednego haka, co powodowało że drżało na dziurach, ale widocznie złodziej potrzebował całe 
 A może chciał plastykową osłonę lusterka skroić, żeby ją wyjąć, trzeba wkład wyjąć i ktoś go przepłoszył 
 Bynajmniej wróciło na swoje miejsce 

Ale po kolei, rano jadąc do pracy wsiadłem do auta, odpalam, chce ruszyć, patrze w lusterko z prawej, a tu ... nic, nie ma wkładu
Siemandero
Jak tam leci blabla

Jak tam leci blabla

- waichwaich
 - fanatyk nissana