. Poszukiwałam Nissan 100NX w silniku 1.6 107KM ale to co oferują właściciele na aukcjach jest przerażające. Za pięć tysięcy złotych sprzedawać auto z mocno zardzewiałą podłogą to przesada
. Poszukiwałam Nissan 100NX w silniku 1.6 107KM ale to co oferują właściciele na aukcjach jest przerażające. Za pięć tysięcy złotych sprzedawać auto z mocno zardzewiałą podłogą to przesada  . I tak trafiła mi się Micra z 1995 roku za skromne pieniążki bo za 1800zł. Kupiłam ją tydzień temu. Stan blachy oceniam na poprawny. Jest parę wgnieceń, rdzy nie ma choć progi ma już zrobione. Silnik troszkę głośno chodzi ale te jedno litrówki chyba tak mają. Stan mechaniczny oceniam ( mechanik również ) na bardzo dobry.
 . I tak trafiła mi się Micra z 1995 roku za skromne pieniążki bo za 1800zł. Kupiłam ją tydzień temu. Stan blachy oceniam na poprawny. Jest parę wgnieceń, rdzy nie ma choć progi ma już zrobione. Silnik troszkę głośno chodzi ale te jedno litrówki chyba tak mają. Stan mechaniczny oceniam ( mechanik również ) na bardzo dobry.Silnik: 1.0 55KM
Przejechane: prawie 200000tys. km.
Kolor: Niebieski ( czarne zderzaki )
Wyposażenie:
-Poduszka powietrzna (brak wspomagania co mnie trochę zdziwiło)
-Radio CD Kenwood 4070R
-Odcięcie zapłonu wyłączane pilotem
I to by było na tyle

Najbliższe plany:
-Wymiana zawiasu w drzwiach od strony kierowcy
-Wyciągnięcie wgniecenia na przednim zderzaku
-Wymiana oleju, filtrów itp
-Umyć - Zrobione
-Kupić i wymienić plastik na tylnej klapie od rejestracji
-Kupić i pomalować felgi
W przyszłości pomyśle o:
-"Lotce" na tylną klapę od wersji Super S