Moze poprostu srednica kol jest inna niz seryjnie i dlategoulisses pisze:Tylko dlaczego? W P11 licznik przeważnie zawyża i to dość sporo (koło 8km/h przy prędkości 100km/h)vixo57 pisze:Po mojemu licznik bardzo zaniżasprawa rozwiązana

Moderatorzy: Seba WWA, Ryba, Sajmooon, janusz, Zielkq
mam wałek od GT i koło też można odchudzić jak będziesz chciałFenr1r pisze: Bo ja po spocie mam w głowie same wałki z GT i frezowane koła
Nie widziałeś, co ja mam w bagażniku od 2-ch tygodni xD m.in. telewizor...bo lubię sobie w trasie pooglądaćMacGayver pisze:waga bałaganu przerosła moje wyobrażenie co można wozić w bagażniku
MacGayver, zaraz dostaniesz cudne PWMacGayver pisze: mam wałek od GT i koło też można odchudzić jak będziesz chciał![]()
Nie ujade xDDubSon pisze:Zbiornik gazu też "na zaś" wozisz?![]()
Nagraj cos nowego jak wleci i pompa. Projekt fajny, dobrze, ze daje Ci frajde![]()
Jedynie tylne lampy mi nie podchodzą, ale kazdy lubi to co lubi
To może kolega NissanDreams pochwali się jakie ma lacze, że tak zmulają auto...homik123456 pisze:Moze poprostu srednica kol jest inna niz seryjnie i dlategoulisses pisze:Tylko dlaczego? W P11 licznik przeważnie zawyża i to dość sporo (koło 8km/h przy prędkości 100km/h)vixo57 pisze:Po mojemu licznik bardzo zaniżasprawa rozwiązana
jeszcze wczoraj powiedziałby pewnie że założył takie jak mu się podobały, dzisiaj powie już że "za duże i za ciężkie"ulisses pisze:To może kolega NissanDreams pochwali się jakie ma lacze, że tak zmulają auto...
To było dawno i nie prawdaMacGayver pisze:żebym Ci nie przypomniał jak ruszałeś na zlocie dwa lata temu, wszystkie starty popsułeśRyba pisze:Jedynka... totalna porażka ...![]()
moim zdaniem start całkiem niezły, poza tym że start powinieneś robić przy około 4500obr, fajnie żwawo się wkręca, lepsze oponki i będzie już całkiem nieźle