Moze poprostu srednica kol jest inna niz seryjnie i dlategoulisses pisze:Tylko dlaczego? W P11 licznik przeważnie zawyża i to dość sporo (koło 8km/h przy prędkości 100km/h)vixo57 pisze:Po mojemu licznik bardzo zaniżasprawa rozwiązana

Moderatorzy: Seba WWA, Ryba, Sajmooon, janusz, Zielkq
 Myślałem że Cię Dreams zatłukę na miejscu. Oprócz subwoofera miał jeszcze luźno leżący zbiornik od gazu z poprzedniej jego Primy i wiele wiele innych rzeczy
 Myślałem że Cię Dreams zatłukę na miejscu. Oprócz subwoofera miał jeszcze luźno leżący zbiornik od gazu z poprzedniej jego Primy i wiele wiele innych rzeczy   Po prostu masakra
 Po prostu masakra   Dostał rozkaz wyrzucenia tego badziewia ~70kg i dopiero latania autem bo dopiero jak to wyrzuci to odczuje dodatkowy zastrzyk mocy ze 20KM
 Dostał rozkaz wyrzucenia tego badziewia ~70kg i dopiero latania autem bo dopiero jak to wyrzuci to odczuje dodatkowy zastrzyk mocy ze 20KM   O kołach 16" już nie wspomnę
 O kołach 16" już nie wspomnę   

)
 ) mam wałek od GT i koło też można odchudzić jak będziesz chciałFenr1r pisze: Bo ja po spocie mam w głowie same wałki z GT i frezowane koła

Nie widziałeś, co ja mam w bagażniku od 2-ch tygodni xD m.in. telewizor...bo lubię sobie w trasie pooglądaćMacGayver pisze:waga bałaganu przerosła moje wyobrażenie co można wozić w bagażniku

MacGayver, zaraz dostaniesz cudne PWMacGayver pisze: mam wałek od GT i koło też można odchudzić jak będziesz chciał

Nie ujade xDDubSon pisze:Zbiornik gazu też "na zaś" wozisz?
Nagraj cos nowego jak wleci i pompa. Projekt fajny, dobrze, ze daje Ci frajde
Jedynie tylne lampy mi nie podchodzą, ale kazdy lubi to co lubi
To może kolega NissanDreams pochwali się jakie ma lacze, że tak zmulają auto...homik123456 pisze:Moze poprostu srednica kol jest inna niz seryjnie i dlategoulisses pisze:Tylko dlaczego? W P11 licznik przeważnie zawyża i to dość sporo (koło 8km/h przy prędkości 100km/h)vixo57 pisze:Po mojemu licznik bardzo zaniżasprawa rozwiązana

jeszcze wczoraj powiedziałby pewnie że założył takie jak mu się podobały, dzisiaj powie już że "za duże i za ciężkie"ulisses pisze:To może kolega NissanDreams pochwali się jakie ma lacze, że tak zmulają auto...
 Ale niech sam się wypowie, bo nawet nie pamiętam co to był za rozmiar opon
  Ale niech sam się wypowie, bo nawet nie pamiętam co to był za rozmiar opon  

To było dawno i nie prawdaMacGayver pisze:żebym Ci nie przypomniał jak ruszałeś na zlocie dwa lata temu, wszystkie starty popsułeśRyba pisze:Jedynka... totalna porażka ...
moim zdaniem start całkiem niezły, poza tym że start powinieneś robić przy około 4500obr, fajnie żwawo się wkręca, lepsze oponki i będzie już całkiem nieźle