Jakieś adaptery pod te zaciskiAli-En pisze:Zaciski z alfy 166 (4 tłoczki brembo, takie same jak w EVO), tarcza z murano Z50 i powinno być cacy.

Moderatorzy: Seba WWA, Ryba, Sajmooon, janusz, Zielkq
Jakieś adaptery pod te zaciskiAli-En pisze:Zaciski z alfy 166 (4 tłoczki brembo, takie same jak w EVO), tarcza z murano Z50 i powinno być cacy.
TO co jakis SkylineSpootie pisze:Pewnie, że łatwo nie będzie. Plus tego auta jest taki, że nie sprzedaję złomu... To nie jest tak, że pogmerałem, pogmerałem, a później po prostu sprzedaję, bo nic nie działa i się psuje. Etap, kiedy były problemy z tym autem minął, teraz można go już tylko po prostu poprawiać o to i o tamto...
Sprzedaję tylko dlatego, że chcę napędu na 4 koła na zimę i tyle...![]()
Nissanek teraz już jest jeżdżony tylko weekendowo, zawsze porządnie rozgrzewany, niepałowany, a na koniec zawsze porządnie schłodzony przed schowaniem do garażu...
Na dodatek tylko w ciepłe i suche dni. Jak tylko pojawia się deszcz na mapach pogodowych, Nissan ma bana na wyjazd z garażu.
Jeszcze raz dzięki za miłe słowa Panowie!
ObiecałeśSpootie pisze:Tomek,
nie wrzucaj proszę. Dostałem prośbę, żeby nie umieszczać skanów do końca trwania aktualnego numeru GT w kioskach. Myślę, że wiadomo czemu. Wstrzymajmy się proszę jeszcze trochę, sam umieszczę te skany jak tylko będzie to zgodne z prawami autorskimi GT.
Dzięki!