a w serii ile miales?Mishi pisze:Ja u siebie mam 91 kucy
[ Almera] Almera N15 1.4
Moderatorzy: Seba WWA, Ryba, Sajmooon, janusz, Zielkq
HeY
To że samych wałków się nie modzi to jest raczej oczywiste. Ale moda można zrobić podczas zmiany wałków a z posta Kozy sugeruję, że są już wymienione stąd moje pytanie odnośnie moda. Z Twojego posta już wiadomo, że wałki są ale nie wymienione więc z mojej strony już wszystko jasne.
Pozdrawiam
Mishi
To że samych wałków się nie modzi to jest raczej oczywiste. Ale moda można zrobić podczas zmiany wałków a z posta Kozy sugeruję, że są już wymienione stąd moje pytanie odnośnie moda. Z Twojego posta już wiadomo, że wałki są ale nie wymienione więc z mojej strony już wszystko jasne.
Pozdrawiam
Mishi
- killer2000
- fanatyk nissana
- Modzelitto
- fanatyk nissana
Koza, ładnie .. . przy 1,4 to ładny wynik
ehh... mi się też marzy 

Uważaj blabla na ZUOOOOOOOO
JEST:Scubzowy SilverFlea
JEST:Mżonkowy Biały SSS:)
BYŁO: Mżonkowa Biała "Beza"
JEST:Scubzowy SilverFlea
JEST:Mżonkowy Biały SSS:)
BYŁO: Mżonkowa Biała "Beza"
Chyba czas zedytować pierwszy post
Patrząc na wykres pokusiłbym się o usunięcie odcinki co by zrzucając z biegu wszedł na wyższe obroty, moc ciągnie płasko do samego końca
trzeba jeszcze popracować nad momentem choć i tak jest niezły
Jeszcze bardziej niż ze swojego wyniku na hamowni jestem zadowolony z Twojego. A wiem że to jeszcze nie koniec do czasu zlotu
No i Arbuzowe 1.4 pokonane o całe 30NM

Jeszcze bardziej niż ze swojego wyniku na hamowni jestem zadowolony z Twojego. A wiem że to jeszcze nie koniec do czasu zlotu

No i Arbuzowe 1.4 pokonane o całe 30NM

wstepne rozmowy juz przeprowadziliśmyMacGayver pisze:pokusiłbym się o usunięcie odcinki

wszystko zależy od finansów... ale myśle, że coś napewno jeszcze wpadnieMacGayver pisze:A wiem że to jeszcze nie koniec do czasu zlotu
MacGayver pisze:No i Arbuzowe 1.4 pokonane o całe 30NM

Interesowałem się tym wątkiem ponieważ sam posiadam GA14 pod maską ale po przeczytaniu tego tematu przekonałem się, że to mija się z celem...
...i to wszystko dla +/- 10KM i +/- 10Nm?Koza pisze:wydech+kolektor
zmienione walki+ mod razrzadu
U mnie zupełnie seryjne GA14 (z wyciętym katem) na dławiącym wszystko mikserze gazu pokazało 86,1 KM - 5631 obr/min i 122,5 Nm - 3536 obr/min a na Blosie i kolektorze 73C - 89,9 KM - 5940 obr/min i 114,3 Nm - 3150 obr/minMacGayver pisze:No i Arbuzowe 1.4 pokonane o całe 30NM