W czarny mat. Felgi zostają w tym kolorze, wiec bedzie gitesTony212 pisze:oklejenie CG w bieli rozumiem

Moderatorzy: Seba WWA, Ryba, Sajmooon, janusz, Zielkq

+
+

Na zimę akurat powinno wystarczyć
 Na zimę akurat powinno wystarczyć 
Zbieżność ustawisz, ale geometrii nie. Z resztą teraz powinieneś mieć lekki negatyw, co będzie pozytywne do szybszego prowadzenia w zakrętach.bombel pisze:Musze pojechać na zbieżność, chociaż mechanik twierdzi, że nie trzeba bo to takie złudzenie.

Hehe spokobombel pisze:Żeby nie było, ze zura nie gonie
Wylecialy wtryski stare:
Obrazek
Obrazek
o wydajności: 347cc/min @3bar
a weszły nowe:
Obrazek
Obrazek
o wydajności: 435 cc/min @3bar
Oczywiście zrobił się mega zapas paliwa
Tak wyglądają w oryginalnej listwie:
Obrazek
Obrazek
Po wystrojeniu zostało tylko udć się na hamkę
Oto wyniki:
Obrazek
 A nie probowaliscie dmuchnac kolo 1 bara w koncu?  I tak elegancko wyszlo i profeska....ladnie wtryski w miejsce seryjnych, a nie jak u mnie dodatkowy
 A nie probowaliscie dmuchnac kolo 1 bara w koncu?  I tak elegancko wyszlo i profeska....ladnie wtryski w miejsce seryjnych, a nie jak u mnie dodatkowy 
 Za drogi sport dla mnie sie zrobil, odpadam w przedbiegach Bombelku
  Za drogi sport dla mnie sie zrobil, odpadam w przedbiegach Bombelku  

Więc spokojnie paliwa nam starczy do zamknięcia wydajności tej turbosprężarki która oscyluje w granicach 300-310KM.
 Więc spokojnie paliwa nam starczy do zamknięcia wydajności tej turbosprężarki która oscyluje w granicach 300-310KM. Odpycha się coś
 Odpycha się coś  

Dmuchaniesz 1bar i będzie grubiej
 Dmuchaniesz 1bar i będzie grubiej 
....i mam mega opadający boost na 0,7 po chwiliCoobcio pisze:Zuru ma seryjny żeliwny kolektor wydechowy i Garretta T28 z 200SX S14 natomiast Bombel ma kolektor wydechowy by Motowydech i Garratta ze SkyLine R33 GTS-T...
 Na opcji "1" oczywiście. Ale półosi szkoda, więc opcja "1" rzadko włączana
 Na opcji "1" oczywiście. Ale półosi szkoda, więc opcja "1" rzadko włączana 

Wyniki fantastyczne chłopaki, gratulacje
 Wyniki fantastyczne chłopaki, gratulacje   Na wiosne jakas ćwiartka się kłania,..... zobaczymy
 Na wiosne jakas ćwiartka się kłania,..... zobaczymy   , juz niedługo pogonimy turbowozy
, juz niedługo pogonimy turbowozy