Jeśli chodzi o moje poprzednie auto (K10) do ostatnich dni byłem z niej baardzo zadowolony i słyszałem, że służy ona bezproblemowo obecnemu właścicielowi do dnia dzisiejszego

Moderator: mimier

na stałe (zapewne z bonusem
 na stałe (zapewne z bonusem  ) lub chociaż na weekend. Docenicie to co macie teraz "pod butem"
 ) lub chociaż na weekend. Docenicie to co macie teraz "pod butem"   
   Tylko nie wiem skąd ta sensacja na ulicy. Micry nie widzieli, czy jak. Dodam, że wyraz twarzy gościa zrobionego (niestety tylko niekiedy)  na światłach w gratisie
 Tylko nie wiem skąd ta sensacja na ulicy. Micry nie widzieli, czy jak. Dodam, że wyraz twarzy gościa zrobionego (niestety tylko niekiedy)  na światłach w gratisie 
 .Nie jedna E36 2.0 się zdziwiła jak micrus szedł równo z nią,a na zakrętach uciekał
.Nie jedna E36 2.0 się zdziwiła jak micrus szedł równo z nią,a na zakrętach uciekał  .Ogólnie byłem zadowolony,póki co miesiąc coś nie wyskakiwało.Nawet zamiast słoneczka chciałem zakupić K10 z niemcowni w stanie Perfekt i tylko zglebować,przyciemnić szyby i szeroką gumę wstawić.
.Ogólnie byłem zadowolony,póki co miesiąc coś nie wyskakiwało.Nawet zamiast słoneczka chciałem zakupić K10 z niemcowni w stanie Perfekt i tylko zglebować,przyciemnić szyby i szeroką gumę wstawić. .
.....coś wymodził? Chwal się szybko!Szymeq pisze:Od piątku jestem bardziej zadowolony z micrusa

heh... ale gamoń ze mnie!Szymeq pisze:zobacz kiedy to pisałem ...po swapie

Wykończenie, jakość plastików i praca tego wszystkiego wręcz żenująca. Praca zawieszenia, hałaśliwość i klasa resorowania ogólnie ujmując ledwo dostateczna. Miałem kilka małych wózków z tego segmentu, gorzej było tylko w fiacie UNO, a może i nie
 Wykończenie, jakość plastików i praca tego wszystkiego wręcz żenująca. Praca zawieszenia, hałaśliwość i klasa resorowania ogólnie ujmując ledwo dostateczna. Miałem kilka małych wózków z tego segmentu, gorzej było tylko w fiacie UNO, a może i nie   
  Nie postarali się konstruktorzy oj nie postarali nic, a nic.
 Nie postarali się konstruktorzy oj nie postarali nic, a nic.
Się nie dziwię sięTer_renia pisze:Mira to jak do tej pory moje najlepsze autko. Jestem z niej bardzo zadowolona.
 Auto cholernie zwrotne. Na parkingu można wywijać piruety, że ho ho. Swietna widoczność dzięki ogromnemu przeszkleniu kabiny połączona z wysoką pozycja za kierownikiem i czujemy się prawie jak w Żuku
 Auto cholernie zwrotne. Na parkingu można wywijać piruety, że ho ho. Swietna widoczność dzięki ogromnemu przeszkleniu kabiny połączona z wysoką pozycja za kierownikiem i czujemy się prawie jak w Żuku  albo w Ikarusie autobusie. Zgrabny bagażnik wystarczający na bardzo duże zakupy. Ekonomiczny silnik i nawet gumki producent dodaje typowo damskie o wysokim profilu
 albo w Ikarusie autobusie. Zgrabny bagażnik wystarczający na bardzo duże zakupy. Ekonomiczny silnik i nawet gumki producent dodaje typowo damskie o wysokim profilu  Wszystko w autku chodzi lekko i luźniutko.
 Wszystko w autku chodzi lekko i luźniutko.