nie padalo a Ty nie przybyles. nieladnie takmariusek pisze:jeżeli nie będzie padało to przybędęEnDrIu pisze:Nie zapomnij i dzis podpisac listyp.s dajcie znac jakby lokum sie zmienilo

kolo 16:30 wybyliśmySiWy_WPR pisze:A dlugo jeszcze siedzieliscie??Pszczółka pisze:super, tylko troche duzo ludzi bylo. musielismy sie rozlozyc miedzy drzewami i co chwile przesuwac koceale miejscowka swietnie zagospodarowana
Mariuu chciał przyjechać na 17Pszczółka pisze:mariusek napisał/a:
EnDrIu napisał/a:
Nie zapomnij i dzis podpisac listy
jeżeli nie będzie padało to przybędę p.s dajcie znac jakby lokum sie zmienilo
nie padalo a Ty nie przybyles. nieladnie tak
Mielismy dosyc sloncaSiWy_WPR pisze:To dlugo nie posiedzieliscieEnDrIu pisze:kolo 16:30 wybyliśmy
Trzymamy za slowoSzymeq pisze:Wiesz zawsze gdzie jest kawałek dobrej wody to jest mnóstwo ludzi ... następnym razem zawiozę Was nad małe zadupie ... całkiem niedalekoPszczółka pisze:tylko troche duzo ludzi bylo.Malo osób wie, że tam jest kawałek wody
Trasa łazienkowska?bombel pisze:Bo robi się jak tylko popadaSzymeq pisze:Malo osób wie, że tam jest kawałek wody
Jakoś się ogarniemy i damy znaćainkaa pisze:ile osób chciałoby nas odwiedzić i jaki termin weekendowy lipcowy by Wam najbardziej odpowiadał?
Ja mam wesele, więc odpadam.Szymeq pisze:kto by chciał ze Stołecznej pojechać w tą sobotę w okolice Płocka
jestem zaSzymeq pisze:ainkaa napisał/a:
ile osób chciałoby nas odwiedzić i jaki termin weekendowy lipcowy by Wam najbardziej odpowiadał?
Jakoś się ogarniemy i damy znać