No to ja już po pracy mogę zacząć pisać a skoro nazwaliście mnie marud to troche pomarudzę
Na początku chciałem PRZEPROSIĆ
ainkaa za: to tutaj zacytuje jej słowa "idź merid do swojej grupy tutaj cię nikt nie lubi i nie chcemy żebyś tu był". Taki tekst usłyszałem pare razy, aż wkońcu wybuchnąłem, dlatego PRZEPRASZAM myśle, że jak się spotkamy kiedyś to nie będzie już takich nieprzyjemnych akcji z Twojej i Mojej strony.
Po drugie chce PRZEPROSIĆ każde którego uraziłem chodź sobie nie przypominam takich osób.
Dobra koniec przeprosin myśle, że wszyscy mi wybaczycie. Zabawa była naprawde, ale to naprawdę super co można zaobserwować na moich liczbach.
Sobota 1,5 promila
Niedziela 1 promil dlatego musiałem czekać do 16 by móc wyruszyć w 500 kilometrową podróż.
Teraz by należało podziekować:

Przedewszystkim za zrobienie naprawde dobrego zlotu wszystkim którzy macali palce

Za wspaniały OSik który był naprawdę super
hochołowi za to że przerzucił mnie przez płot i nie nadrobiłem trochę drogi przez co mnie boli ręka
Sajmooonowi za to, że odziwo nie obudził mnie w niedziele i przespałem z rana obwoliowanie wszystkich samochodów i dzielenie ze mną pokoju

Mojej drużynie w piciu piwa czyli
Wieshaqowi i
p'xxl

Drużynie w piłke nożną. Miło by było gdyby ktoś podał mi wynik meczu
mariuskowi i
karolowi WPR którzy zadzwonili do mnie od razu po przyjeździe zapraszając na wypicie kieliszka i podziękowania za sylwestra
sunniak1.6sr i
cubusiowi którzy dokopali mi na ćwiartce co było wiadome
Grupie z wielkopolski która obdarowała mnie jedzonkiem i
grupie z trójmiasta za gościne
Dragomirowi za gratisowego browarka
Snow lady za kiełbachy na grilla dla nie obecnej mojej grupy

I wszystkich którym już nie będę wypisywał zasług
prezesowi, vanessa, ryba, macgayver, tusi, oktanowi, kreyzolowi, neptunowi i wszystkich których nie wypisałem
Pytanie kto pożyczył pompke kubie, która leży w moim aucie, bo chciałbym wzwrócić właścicielowi
Co do następnego zlotu ogólnopolskiego zgodnie z obiednicą będe starał się zrobić u nas na śląsku ale najpierw musze przygotować zakończenie sezonu nissanzone 4 września i sylwestra.
To by było na tyle z mojej strony i myśle, że zobaczymy się za rok w większym gronie.