Arbuz przybywaj na spot 23 maja, chcę zobaczyć to cudo

Moderatorzy: Seba WWA, Ryba, Sajmooon, janusz, Zielkq
No mam nadzieje ze w przyszłym roku bede szybszy od Ciebiesergiej pisze:no ja ci arbuzie bracie moj gratuluje tez wyniku w twoim 1.4 ...praktycznie juz dopadles moje 1.6w prawdzie moja alma wazy z 200 kg wiecej no ale na cwiarteczke leb w leb
Cieszę się ze Ci sie podobała przejażdżkaSzalony pisze:Tak jak Coobcio pisze, ogarniasz furę elegancko.......... patrząc z boku na to co robisz wyglądało to zarąbiście, gdy jechałem na pokładzie z Tobą BEZCENNE!
O tam odrazu masakrował, stary ja wtedy miałem rok prawkosergiej pisze:no daje rade arbuz ...pamietam jak jeszcze mial czarnego ...wtedy tez masakrowal miedzy pacholkami ...ma gdzies filmik z przejazdu nagrany z 2007 roku
Ogólnie to tak, wkładasz wałki GA16DS, robisz wydech 2" ( Mac Ci powie co i jak ), robisz dolot + blos + wywalasz EGR i myśle ze jesli masz zdrowy silnik i z gaźnikami OK to bariere 90koni powinienes złamać. Ja na takim setupie co Ci napisałem tylko bez Wałków wydmuchałem na hamowni 2 lata temu 88Km. Wykres według mnie optymistyczny bardzo no ale byłoscubzik pisze:YO Arbuz..Zajebisty fureks.. Ja sam zastanawiam się nad tymi wałkami, z tym że ja niestety mam gaźnik.. ale jakby zapodać nowe wałki +mod rozrządu + blos (LPG niestety:).. to może wyjdzie te kilka kucy więcej
A .. i znajomy namawia mnie na gaźniki Webera
Ale ja wiem za GA16DE ma 102 w seri czy cos takiego, jednak pisałem mu o GA16ds, zeby nie musial wiązki itp zmieniaćsergiej pisze:w 1.6 ...100km tomasz w serii "oczywiscie mowie o ga16de ... i jest jedna taka almerka z tym silnikiem ktora 128 km ma ...wiec potencjal juz w ogole wiekszy![]()
p.s a ty mi arbuz na zlocie wbiles taki jeden pomysl do glowy ...a zima dluga
No ja jade jutro po taka JACKY AUTO SPORT jak mowiles jutro do lodzi. 20zł wiecej mnie wyniesie niz ta w linku co dałes, ale nie bede musial czekac na przesyłkeCoobcio pisze:Kierkę to bym CI polecał na kształt tej: http://www.allegro.pl/item1069217866_ki ... ralna.html
Swojego czasu u użytkownika pewnej Micry 1,4 coś podobnego widziałem firmy JAcky i przyznam że wykonanie bardzo fajne no i to odsadzenie - jedyne właściwe
.
A dzięki dziękilukasgt pisze:arbuz-uznanie za wyniki w OESie
ode mnie
ja primą zrobiłem 1min.12 sek--cholera strasznie ciasno było jak na długi samochód
Ja na razie z mocą sie wstrzymuje ( jedynie co to jakas budżetówka - pompa paliwa wydajniejsza i zabawa mieszkanka i AFR zeby troszke dół poprawićMacGayver pisze:ja miałem 1:11 Maximą![]()
Trzeba jeszcze co nieco zrobić, myśle że świniak by się nadałtylko najpierw zbierzemy się ekipą i pojedziemy na hamkę, ale to jak ogarnę swoją Maxi
Fotel łykamCoobcio pisze:Kubeł Jacku Phantom II czerwony po I sezonie w KJS - trochę błotnym czeka na CIebie
Ps. kierwonicę dorwałeś już taką jaką chciałeś![]()
Czyli DIYArbuz pisze: Nabe wykonałem sam ze starej kierownicy z mojego nissana. Wyciąłem ten klin cały dospawałem do pierścienia z blachy 2mm. W blaszce zrobiłem dziury na sróbki od kierownicy i finisz. Wszystko fajnie działa