WIELKOPOLANIE ŁĄCZMY SIE !!!
widzę że już plany się sprecyzowały bardziej a mi to bez różnicy gdzie się spotkamy a z wyjazdem w czwartek raczej nie będzie problemu chyba że jakaś procesja wymusi pierwszeństwo
tak jak słoma79, pisał każdy albo większość ma CB więc nie będzie problemu 1 i ostatni z CB i możemy jechać
jeszcze trochę

z NISSANEM od 2006r. 
GTI
"jedyna taka" sprzedana
GTI
No i pilota obeznanego z trasą mamy
Jak na złość wczoraj wyszły na jaw jakieś problemy z przednim zawieszeniem lub hamulcami, ale na wtorek już jestem umówiony na ogarnięcie tematu
A dziś wyszła kolejna "sprawa" a właściwie kropki...młodemu na plecach, ale lepiej teraz niż później.Przynajmniej za tydzień będzie po temacie
Aha, udało mi się zabezpieczyć kamerę , więc będzie można jakiś filmik z wielkopolskiego ataku po drodze machnąć....
[ Dodano: 2010-05-27, 22:22 ]
A tak na marginesie, jedzie nas niezła ekipa, a na lotniskowe konkurencje reprezentacja raczej słaba, na wszystkich listach te same "twarze"
Jak na złość wczoraj wyszły na jaw jakieś problemy z przednim zawieszeniem lub hamulcami, ale na wtorek już jestem umówiony na ogarnięcie tematu
A dziś wyszła kolejna "sprawa" a właściwie kropki...młodemu na plecach, ale lepiej teraz niż później.Przynajmniej za tydzień będzie po temacie
Aha, udało mi się zabezpieczyć kamerę , więc będzie można jakiś filmik z wielkopolskiego ataku po drodze machnąć....
[ Dodano: 2010-05-27, 22:22 ]
A tak na marginesie, jedzie nas niezła ekipa, a na lotniskowe konkurencje reprezentacja raczej słaba, na wszystkich listach te same "twarze"
u mnie na pokładzie będzie też kamera i aparat więc całkiem spory film dokumentalny można zrobić dla młodszego pokolenia żeby widzieli jak się "starzy" bawili
michi, hmm... o kim mowa
coś mi się wydaje że o małym bolidzie którego w tym roku zabraknie
a i jak tam guma już ogarnięta 
michi, hmm... o kim mowa
z NISSANEM od 2006r. 
GTI
"jedyna taka" sprzedana
GTI
- sweethoney
- wiem o czym pisze
Robimy wszystko żeby pojechać
smarowanie kropek 24h
żeby szybciej zaschło i będzie dobrze
bonzo młody może jechać na muchomora tylko kwestia innych dzieci pozostaje...chociaż lekarz twierdzi, że jak mu zaczną plamki zasychać to już nie zaraża
a ciężko będzie utrzymać czterolatka w totalnej iozolacji
bonzo młody może jechać na muchomora tylko kwestia innych dzieci pozostaje...chociaż lekarz twierdzi, że jak mu zaczną plamki zasychać to już nie zaraża
Nie przepraszaj, trzymaj się pisowni nicka przyjętej przez"właściciela"
ja też kiedyś pisałem grzecznościowo i zostałem poprawiony przez...tego, którego imienia nie wolno wymieniać
jesteśmy na dobrej drodze do spotkania w czwartek pod bricomanem
w środę konsultacja z lekarką, a potem szybkie pakowanie mam nadzieję 
jesteśmy na dobrej drodze do spotkania w czwartek pod bricomanem
niezłe jeziorko się zrobiłosweethoney pisze:Poznajecie to miejsce?
[ Dodano: 2010-05-28, 21:34 ]
słoma79, ja tam się o Jagnę nie martwię... Najwyżej ospę załapie ale co tam... kiedyś przecież musi a podobno im wcześniej- tym lepiej
Szczęśliwa mamusia:)
sweethoney, ładnie nam zalało polane
a wody o nas cały czas przybywa...
Mój GT Top Sport VVL N1: viewtopic.php?t=2033