Ps. Jak sobie przypominam to u siebie w K10 miałem zamontowany centralny zamek na pilota i automatyczną antenę z Vectry A (pasuje bez problemu
 )
 )Moderator: mimier

)
 ) 

!
!
 !
!

zrobic namiastke komfortu:D czyli bagaznik otwierany z dzwigni kolo kierowcy, zrobienie niebieskiego oswietlenia w srodku auta:D no i na wakacje przemalowanie na czarny metalik, zglebowanie jej i kupienie jakis aluskow fajnych:D ale to odlegle plany:D
 zrobic namiastke komfortu:D czyli bagaznik otwierany z dzwigni kolo kierowcy, zrobienie niebieskiego oswietlenia w srodku auta:D no i na wakacje przemalowanie na czarny metalik, zglebowanie jej i kupienie jakis aluskow fajnych:D ale to odlegle plany:D...k11 (w liczniku bez obrotka)walti pisze: P.S. Jak będę miał chwilę to wrzucę fotkę jak to wygląda w nocy.

...czemu miałyby nie pasować?walti pisze:Nie polecam kupować LEDów z cokolikami - raczej nie będą pasowały...

) ale niestety świecą za słabo, zaledwie wyświetlacz LCD w miarę wygląda
 ) ale niestety świecą za słabo, zaledwie wyświetlacz LCD w miarę wygląda  zatem zamówiłem teraz na Allegro diody SMD i niedługo jak wymienię pochwalę się również Wam
 zatem zamówiłem teraz na Allegro diody SMD i niedługo jak wymienię pochwalę się również Wam  ogólnie zamówiłem żarówki LED do wszelkich możliwych miejsc (podświetlenie nawiewu, tablicy rejestracyjnej, oświetlenie kabiny itd) więc Micrus dostanie nowe świecidełka
 ogólnie zamówiłem żarówki LED do wszelkich możliwych miejsc (podświetlenie nawiewu, tablicy rejestracyjnej, oświetlenie kabiny itd) więc Micrus dostanie nowe świecidełka 
..z LEDami na zewnątrz auta ból jest taki, że zimą, gdy się zaczną mrozy,ostry-90 pisze:tablicy rejestracyjnej
 ) - zawsze zimą
  ) - zawsze zimą