Klub zrzeszającym miłośników marki nissan. Dzielimy się informacjami na temat nissana, udzielamy porad, organizujemy spoty lokalne jak również zloty ogólnopolskie. Łączny nas wspólna pasja do marki.
No i .... zbita ilość imprez spowodowała, że jednak nie będę na torze (w pracy znaczy się)
za to w ramach rekompensaty, również w pracy oczywiście spędzę niedzielę w Bednarach na szkole bezpiecznej jazdy z volvo
Jest i dobra strona tej zamianki mam większe szanse dotrzeć na spota
hej ja tez się wybieram na ten spocik już jestem na dobrej drodze żeby załatwić wolne tylko jest jeden problem czy by mógł mi ktoś dokładnie powiedzieć gdzie się spotykacie bo za bardzo się nie wiem
Ostatnio zmieniony 2010-04-20, 16:47 przez lesiu5251, łącznie zmieniany 2 razy.
Wolfshade pisze:super jeśli nic do soboty mi poważnego nie wyskoczy to będę
chłopie nie ma nic poważniejszego od spotu NISSAN ZONE
[ Dodano: 2010-04-20, 17:47 ]
lesio5251 pisze:hej ja tez się wybieram na ten spocik już jestem na dobrej drodze żeby załatwić wolne tylko jest jeden problem czy by mógł mi ktoś dokładnie powiedzieć gdzie się spotykacie bo za bardzo się nie wiem
Jak Nati zobaczyła że tak późno to się przeraziła myślała że wcześniej ale rozumiem że nie wszystkim pasuje wcześniejsza godzina... słoma79, a siedzieć to będziemy tak długo jak nam drewna na ognisko starczy no i jeszcze zależy czy z córką przyjedziemy czy bez niej...
Na ostanim spociku ktos wspominal ze ma cos do regulacji blosa, moglbym prosic o zabranie tego ze soba? Wlasnie sie zaopatrzylem w blosa i milo by bylo to ustrojstwo wyregulowac dokladnie
ja to nie wiem czy dam rade wpaść na spot chyba że się zamienię w pracy na rano to bym wleciał tak około 19 tylko może mi ktoś napisać jaka to jest ulica tam w tym czerwonaku by znaleźć na mapie bo ja niestety w poznaniu nie mieszkam za długo a już nie rozbijam się tak często więc mam słabą orientacje z góry dziękuje pozdro
[ Dodano: 2010-04-21, 10:06 ]
choć całkiem możliwe że uda mi się wcześniej wyrwać
[ Dodano: 2010-04-21, 10:07 ]
a wtedy ewentualnie też bym był za zebraniem się pod m1
Tam nie ma ulicy!na tej głownej w czerwonaku szukaj za domem kultury Sokół po lewej stronie przy przejeżdzie kolejowym tablicy z napisem AkwenMarina i to tam masz wjechać
Bonzo ja chciałbym dołączyć do grupy wielkopolskiej ale potrzebna jest Twoja zgoda bo jesteś jej modem. Czy trzeba spełniać jakieś warunki żeby zostać dodanym?
Bonzo ja chciałbym dołączyć do grupy wielkopolskiej ale potrzebna jest Twoja zgoda bo jesteś jej modem. Czy trzeba spełniać jakieś warunki żeby zostać dodanym?
Pozdrawiam
Mishi
Generalnie przyjąłem zasadę jesteś na spotach zlotach jesteś w grupie także wiele Ci nie brakuje
michi pisze:i komisariat widzę niedaleko jest
A to nie wiedziałeś
słoma79 pisze:Może ktoś biegły w programach graficznych doklei jakoś