Raczej pobliskiego posterunkuEnDrIu pisze:Miejscowka raczej nie nadaje sie na większy spot z powodu pobliskich budynkow mieszkalnych
Grupa Stołeczna
Miejsce które Maciek zaproponował na spota jest miłe 
 ale po pierwsze ciemno - latarnie wygaszone nie wiedzieć czemu, domyslam sie że po to aby wieczorami był tam spokój, po drugie nie rozpalimy tam żadnego grilla, po trzecie w ciągu 20 min jak tam byłem odwiedził to miejsce 3 razy radiowóz 
 (byłem na parkingu z lewej strony górki) tak więc według mnie ta meta odpada.
Inna sprawa jest taka, i to moja propozycja, żeby na Bemowie na starej miejscówie ustawiać sie troszke dalej, na betonie, tam gdzie często stają cieniasy, bo dlaczego mamy stać w jakiejś trawie, inny atut tego betonu jest taki, że możemy zrobić kilka zdjęć do materiału o Grupie Stołecznej, idealnie można ustawić samochody w półkolu, jak w logo Klubu
 no i dziewczyny będą mogły przyjechać w szpilkach  

No chyba ze jak zaczniemy przyjeżdżać to miejsce bedzie już zajęte przez cienkie pojazdy
Pamiętajcie że będą do kupienia naklejki - 5 zeta sztuka.

Inna sprawa jest taka, i to moja propozycja, żeby na Bemowie na starej miejscówie ustawiać sie troszke dalej, na betonie, tam gdzie często stają cieniasy, bo dlaczego mamy stać w jakiejś trawie, inny atut tego betonu jest taki, że możemy zrobić kilka zdjęć do materiału o Grupie Stołecznej, idealnie można ustawić samochody w półkolu, jak w logo Klubu
No chyba ze jak zaczniemy przyjeżdżać to miejsce bedzie już zajęte przez cienkie pojazdy
Pamiętajcie że będą do kupienia naklejki - 5 zeta sztuka.
Z Klubem Nissana od 2004 roku -  ( NKP - NZ )
						- Kreyzol WPR
 - fanatyk nissana

Teraz to już nic sie chyba zrobić nie da, za późnoJaś WPR pisze:hehehehjaca V6 pisze:skonkretyzujKreyzol WPR pisze:ja juz kiedys o tym mowilem i dalej jestem za![]()
to rozbicie szyby głową cały czas się uwidacznia
Kto bedzie pierwszy na spocie a także kolejni Klubowicze to bardzo dobrze by było zająć to miejsce o którym pisałem wyżej, na betonie, może bedzie nam potrzebne bardziej niż bardzo
						- Kreyzol WPR
 - fanatyk nissana

czy ktoś jest w posiadaniu kamery którą mógłby zabrać?

169 KM/ 183 Nm i rośnie: http://tinyurl.com/omxvb66
z klubem Nissana od grudnia 2005
						z klubem Nissana od grudnia 2005
A propo ktos %%%%MarciN15 pisze:postaram się wstawić w piątek
Sprzedam 200sx s13 
viewtopic.php?p=396678#396678
Może lampke http://images2.wikia.nocookie.net/necyk ... mamrot.jpg ale to jeszcze nie do końca pewneEnDrIu pisze:A propo ktos %%%%![]()
![]()
						- 
				Mariusz.b86
 - fanatyk nissana

Ja też się zjawię... ale nie na długo, bo potem moja kumpela robi urodziny i chce iść gdzieś do klubu.... ale może byliby jacyś chętni i się ze mną zabrali 

"O ludziach posiadających samochód nie powinno mówić się zmotoryzowani tylko skołowani."
Andrzej Majewski
"Tym, którzy mają samochody, wydaje się, ze już są w niebie. O naiwni, nie wiedzą, że muszą się jeszcze zabić."
Mieczysław M. Szargan
						Andrzej Majewski
"Tym, którzy mają samochody, wydaje się, ze już są w niebie. O naiwni, nie wiedzą, że muszą się jeszcze zabić."
Mieczysław M. Szargan
Hmmm...wg prognozy ma jutro lekko padac kolo 19 i ma być poniżej 10C...

Sprzedam 200sx s13 
- Kreyzol WPR
 - fanatyk nissana

- Kreyzol WPR
 - fanatyk nissana