DAWAJ FOTO
  DAWAJ FOTO  

wszystkich fantów, które masz
 [/center]
 [/center]_
Moderatorzy: Seba WWA, Ryba, Sajmooon, janusz, Zielkq

DAWAJ FOTO
  DAWAJ FOTO  

[/center]
 [/center]

Miało nie być zakupów, a tu leżą w garażu zaciski, zderzak, lampy i tempomat... (pewnie coś jeszcze o czym nie pamiętam).
 Miało nie być zakupów, a tu leżą w garażu zaciski, zderzak, lampy i tempomat... (pewnie coś jeszcze o czym nie pamiętam).
![:]](./images/smilies/kwadr.gif)

![:]](./images/smilies/kwadr.gif)

Zielkq pisze:[2015-04-08, 18:35]
I małe ogłoszenie: jeżeli ktoś jeszcze wyśle mi w najbliższym czasie namiar na jakieś części warte zakupu, 'must have' i pochodne, to obiecuję, że zamorduję, poćwiartuję, zakopię w najbliższym lesie, a potem całą procedurę powtórzę*

Na razie do sprzedaży ori się nie garnę - trzeba zamontować, nacieszyć się, zobaczyć jak to działa i wygląda i wtedy będziemy mysleć. Ceny ori raczej nie spadną w tym czasie
 Na razie do sprzedaży ori się nie garnę - trzeba zamontować, nacieszyć się, zobaczyć jak to działa i wygląda i wtedy będziemy mysleć. Ceny ori raczej nie spadną w tym czasie 

Z drugiej strony GT'ek na prostej mi trochę odjechał, ale to zweryfikujemy jeszcze jak ogarnę nowe opony na przód i na suchej drodze. Wykres i cyferki? W poniedziałek po weryfikacji wyników hamownii przez Darka. Potrzymamy jeszcze chwilę w niepewności.
 Z drugiej strony GT'ek na prostej mi trochę odjechał, ale to zweryfikujemy jeszcze jak ogarnę nowe opony na przód i na suchej drodze. Wykres i cyferki? W poniedziałek po weryfikacji wyników hamownii przez Darka. Potrzymamy jeszcze chwilę w niepewności. 
 ), także każdy sam oceni:
), także każdy sam oceni:

)
)

![:]](./images/smilies/kwadr.gif) Pozycyjne wewnętrzne zrobione tak, że się wyłączają po włączeniu przeciwmgłowych tylnych
 Pozycyjne wewnętrzne zrobione tak, że się wyłączają po włączeniu przeciwmgłowych tylnych ![:]](./images/smilies/kwadr.gif)