Moderatorzy: Seba WWA, Ryba, Sajmooon, janusz, Zielkq
Wiesz gdzie pytać, dla mojego znajomego będą szły takie SSR'y w następnym transporcieShadows pisze: Musze do swojego na nowy sezon jakies 17ki dżapońskie poszukac bo 16ki jednak za małe
Na tyle są te co były, tyle że przemalowane, a na przodzie są felgi w tym samym rozmiarze co było, czyli 16x7.5 et 30 firma ACT chyba o ile się nie mylę, poprostu zwykłe niemieckie felgi z rantem pomalowane na szybko w ten sam kolor co Workistefino pisze:Fer a co to za zielone felgi założone obecnie na autku? Wyglądają ciekawie...
Tych aut jest już za dużo jak dla mnie w PL, wolę coś bardziej rzadszegoTo kiedy kupisz pierwsze S30Z?
Dziś sprawdziłem dokładnie, jest to butla z zapasem powietrza do klaksonuA co to tam za butla za siedzeniem kierowcy?
S30Z? A nie mylisz ich z S130?Fer pisze:Tych aut jest już za dużo jak dla mnie w PL, wolę coś bardziej rzadszegoTo kiedy kupisz pierwsze S30Z?Aczkolwiek marzy mi się S30 w kolorze Midnight Blue z L28 rozwierconym na 3.1l twin turbo. Marzenie sprzed paru lat już spełnione, za parę lat myślę że KGC10 będzie stało w garażu...