[ Primera] Nissan Primera P11 SRI/GT by Mishi
Moderatorzy: Seba WWA, Ryba, Sajmooon, janusz, Zielkq
No i pięknie wyszło
Chyba już wiem na jaki kolor pomaluje swoje stalówki 
赤い 霊 czyli 日産プリメーラP11GT -> viewtopic.php?t=12560
pije by paść ...
... padam by wstać ...
... wstaje by pić ...
... pije by żyć
_
pije by paść ...
... padam by wstać ...
... wstaje by pić ...
... pije by żyć
_
kolor felg w połączeniu z kolorem auta idealnie do siebie pasują
czerwone auta co raz bardziej zaczynają mi się podobać...
Ostatnio zmieniony 2014-04-25, 22:52 przez Andrzej., łącznie zmieniany 1 raz.
Audi A4 B6 '01 automat
VW Polo 6n '98 automat - sold
Nissan Sunny n14 '95 automat - sold
Zestaw CB
Teddy ASC + AT 71 &
Johnny II ASC + Omega Sirio 27 // Alan 38
VW Polo 6n '98 automat - sold
Nissan Sunny n14 '95 automat - sold
Zestaw CB
Johnny II ASC + Omega Sirio 27 // Alan 38
Andrzej. czerwone są szybsze 
pije by paść ...
... padam by wstać ...
... wstaje by pić ...
... pije by żyć
_
pije by paść ...
... padam by wstać ...
... wstaje by pić ...
... pije by żyć
_
Mishi na żywo fele prezentują się na aucie jeszcze lepiej, malowanie 1 klasa, chłopaki naprawdę dobrze się spisali 
Mój GT Top Sport VVL N1: viewtopic.php?t=2033
HeY
Dzięki wielkie wszystkim za miłe słowa. Fajnie to jest tylko na zdjęciach. W rzeczywistości jeszcze bardzo wiele brakuje do stanu pożądanego.
TOMMY1981
Oczywiście warto było czekać. Myślałem tylko, że to dużo wcześniej da się ogarnąć no ale jak to zawsze bywa nie wyszło tak jakbym chciał. Było z tym dużo problemów a czasu na to sporo zeszło.
rz
O obniżce powoli myślę ale to na pewno nie w najbliższym czasie. To raczej śpiew przyszłości. Boczne listwy są w planie od samego początku. Myślę, że zbliżam się do jego realizacji.
foo
Za plany kolorystyczne innych nie odpowiadam:) Mnie się coś takiego podobało ale nie byłem pewny ja to wyjdzie. Ale wyszło ostatecznie wydaje mi się dobrze także jestem zadowolony z efektu. Coraz bardziej zaczynam przekonywać się do czerwonego koloru auta. W zasadzie to już się do niego przyzwyczaiłem.
Tak z nowości to zaciski są już pomalowane na czerwono. Jak dla mnie wyszło bardzo fajnie i autko jeszcze lepiej wygląda. Ale to tylko moje zdanie. Z fotami czekam na bardziej sprzyjające warunki.
Pozdrawiam
Mishi
Dzięki wielkie wszystkim za miłe słowa. Fajnie to jest tylko na zdjęciach. W rzeczywistości jeszcze bardzo wiele brakuje do stanu pożądanego.
TOMMY1981
Oczywiście warto było czekać. Myślałem tylko, że to dużo wcześniej da się ogarnąć no ale jak to zawsze bywa nie wyszło tak jakbym chciał. Było z tym dużo problemów a czasu na to sporo zeszło.
rz
O obniżce powoli myślę ale to na pewno nie w najbliższym czasie. To raczej śpiew przyszłości. Boczne listwy są w planie od samego początku. Myślę, że zbliżam się do jego realizacji.
foo
Za plany kolorystyczne innych nie odpowiadam:) Mnie się coś takiego podobało ale nie byłem pewny ja to wyjdzie. Ale wyszło ostatecznie wydaje mi się dobrze także jestem zadowolony z efektu. Coraz bardziej zaczynam przekonywać się do czerwonego koloru auta. W zasadzie to już się do niego przyzwyczaiłem.
Tak z nowości to zaciski są już pomalowane na czerwono. Jak dla mnie wyszło bardzo fajnie i autko jeszcze lepiej wygląda. Ale to tylko moje zdanie. Z fotami czekam na bardziej sprzyjające warunki.
Pozdrawiam
Mishi
Ha, skąd ja to znam, zarzekałem się, że neverever czerwonego samochodu, a tu masz... pierwszy miesiąc po kupnie: jizzzas, jak ja tym będę jeździł, kolejny, eeee w sumie tak szaro na około - nie jest zły ten kolor, kolejne miechy było już tylko lepiej
Obecnie, to nawet go polubiłem ![:]](./images/smilies/kwadr.gif)
ps. nie ma foto zacisków - mod się nie liczy
ps. nie ma foto zacisków - mod się nie liczy
Mishi, w końcu się nie kurzy na szafie
Czuć teraz jak auto ożyło na wyższych obrotach 
Z białymi lampami auto od razu nabrało młodszego wyglądu a zderzak od GT no jak zderzak od GT dodaje charakteru 
progi od GT w planie i może pomalować listwy drzwiowe
projekt idzie w dobrym kierunku
progi od GT w planie i może pomalować listwy drzwiowe
projekt idzie w dobrym kierunku
Była Padlina:
Sajmooon'owa "Padlina"
Była Gruzz Operacyjna:
Sentra B15 Gruzz in da Haułs
Nissan jeszcze będzie... coming soon [2022]
Sajmooon'owa "Padlina"
Była Gruzz Operacyjna:
Szczerze powiedziawszy to mi się bardziej podobały pomarańczowe.
Ale z drugiej strony jak wszyscy robią pomarańcz, to białe będą teraz się jeszcze bardziej wyróżniały.
Pozdrawiam
Ale z drugiej strony jak wszyscy robią pomarańcz, to białe będą teraz się jeszcze bardziej wyróżniały.
Pozdrawiam
Podróże małe i duże
Pomoc prawna: Adwokat Wrocław
Z YT: "JDM wants to be USDM, Euro wants to be USDM and USDM wants to be Euro."
Pomoc prawna: Adwokat Wrocław
Z YT: "JDM wants to be USDM, Euro wants to be USDM and USDM wants to be Euro."
Mishi, zderzaki i białe lampy tył to podstawa, naprawdę dobrze teraz wygląda 
Z nakładkami na progi jest jedno małe "ale". Jeśli progi nie posiadają fabrycznych otworów na spinki, to jak się powierci to potem momentalnie zacznie rdzewieć - choćby nie wiem jak się zabezpieczyło ![:]](./images/smilies/kwadr.gif)
Tak więc chyba rozumiem Mishi'ego, dlaczego nie chce zakładać nakładek![:]](./images/smilies/kwadr.gif)
Tak więc chyba rozumiem Mishi'ego, dlaczego nie chce zakładać nakładek
pije by paść ...
... padam by wstać ...
... wstaje by pić ...
... pije by żyć
_
pije by paść ...
... padam by wstać ...
... wstaje by pić ...
... pije by żyć
_
Ad@mus ma rację
miałem wcześniej ori nakładki wiercone i zeżarło cały próg nowy próg nie miał żadnych otworów to nakładki od GT przykleiłem na klej do szyb i się trzymają jak trzepnięte 
Była Padlina:
Sajmooon'owa "Padlina"
Była Gruzz Operacyjna:
Sajmooon'owa "Padlina"
Była Gruzz Operacyjna: