Witam wszystkich.
Podłącze się pod temat żeby wszystko było w kednym miejscu bo problem zdaje mi się mam podobny.
Dziś odgruzowałem pewną Primerę Ambiente która stała rok czasu nie używana w garażu. Wilgotnym i nie ogrzewanym może dodam, gdzie dach jeszcze trochę i oprze się o podłogę Tato mojej żony wyjechał i zostawił w spadku. Auto w sumie ma służyć jako pojazd na dojazdy do pracy/budowę. Nie jest juz pierwszej świerzości jesli chodzi o blacharkę.
Generalnie auto po naładowaniu aku odpaliło bez większych problemów. Musze zrobić teraz przegląd ale niestety nie ma świateł z prawej strony przód. Reszta OK. Dodam może że swiecą tylko pozycyjne. Brak mijania i długich. Lampa lewa sprawna wszystko świeci.
Żarówki przemieniałem i są dobre. Bezpieczniki w przy aku też ok. Po podpięciu żarówki/kontroli w miejscu bezpiecznika brak przepływu. Po wyjęciu bezpiecznika i podpięciu zarówki/kontrolki wszystko cacy jest przepływ i ta właśnie strona działa prawidłowo
Gdzie teraz szukać dalej

Są gdzieś jeszcze jakieś przekaźniki/bezpieczniki czy już tylko szykanie w wiązce pozostaje
No chyba że to ten problem manetki ale to sprawdzę po południu.