szła jak pojebana
 szła jak pojebana 
ps. Coobcio a skąd masz info, że trzeba 0,6-0,8 odjąć? Jakoś mało precyzyjne były te pomiary czy jak? Pytam, bo to dla mnie były pierwsze takie "zawody"

pzdr
rz
Moderatorzy: Seba WWA, Ryba, Sajmooon, janusz, Zielkq
 Od czasów można trochę poodejmować, z moich obserwacji również w graniach tych 0.6-0.8. Na pewno z racji nawierzchni, kształtu i tak jak Oktan mówił jeździliśmy pod górkę. Moje najlepsze ET to 15.69, a w zeszłym roku było to 15.40, z czego teraz auto jeździ nieporównywalnie lepiej
 Od czasów można trochę poodejmować, z moich obserwacji również w graniach tych 0.6-0.8. Na pewno z racji nawierzchni, kształtu i tak jak Oktan mówił jeździliśmy pod górkę. Moje najlepsze ET to 15.69, a w zeszłym roku było to 15.40, z czego teraz auto jeździ nieporównywalnie lepiej   Liczyłem że poleci jakaś wysoka 14, ale na tej imprezie się nie udało
 Liczyłem że poleci jakaś wysoka 14, ale na tej imprezie się nie udało  

...
 ...
No objechał i mam to chyba nagrane nawetmody19933 pisze:Szalony chwal sie podobno Camaro objechałes?

gratulacje szalony !
 gratulacje szalony ! !
!  

Na zlocie, to właśnie dzięki ustawce z Subaru( z rolki) w 100% potwierdziło się, że samochód nie jedzie jak powinien.
  Na zlocie, to właśnie dzięki ustawce z Subaru( z rolki) w 100% potwierdziło się, że samochód nie jedzie jak powinien.

Jedna sprawa miała na to wpływ, z reguły zdarza mi się jednak częściej wpadać na odcinkę .... jak widzisz praktycznie czas rozpoczęcia pomiaru taki sam, a ma na to wpływ , że po przejechaniu przejazdu kolejowego wciskam guzik od logowania i daje w palnik...droga którą się poruszam co prawda jest pozbawiona zabudowań ale jest boczna uliczka w której pojawiły się światła samochodu i tak jakoś odruchowo zawahałem się i wcześniej przepiąłem biegyapko pisze: Podświadomie jeździsz na słuch ? Przy głośniejszym wydechu przy mniejszych obrotach shift up

Po obserwacji loga widać, że lot trwający około 0.3s   nie wyhamował samochodu i przyspieszał w dalszym ciągu
  Po obserwacji loga widać, że lot trwający około 0.3s   nie wyhamował samochodu i przyspieszał w dalszym ciągu  

Też żałuje , że na kamień nie pojechałem, ale uwierz mi w niedziele tak mnie noga bolała, że nawet miałem problem z wciskaniem sprzęgła, nie mówiąc już o wsiadaniu i wysiadaniu z samochodu.

A co ja mam powiedziećSzalony pisze: żeby nie było kichy na mieście się pokazać
 miałem wóz tak dopieszczony że wyniki miałem zadowalające... i  Furę znaczy ( primere ) okryłem czarnym workiem i do garażu na klucz ... z takim wynikiem jak z hamowni i z 1/4 żal...
 miałem wóz tak dopieszczony że wyniki miałem zadowalające... i  Furę znaczy ( primere ) okryłem czarnym workiem i do garażu na klucz ... z takim wynikiem jak z hamowni i z 1/4 żal...   
  Gratki
 Gratki  

...
 ...