Przyjmijmy na przyszłe lata .. że zostaniemy co najwyżej przy plakatówkach .. jeśli komuś zachce się "ozdobić" czyjeś auto .. i TYLKO na szybach ..

no tak .. bo wtedy człowiek się pośmieje z "bazgrołów" spryskiwacz, wycieraczka ew. mokra ściera .. i już .. po bazgrołachSaffira pisze:plakatówkami na szybach no problem

Karne kutasy to widzialem, bo jeszcze w nocy zmeinialismy miejsce imprezy... podchodzi do mnie TomaszWPR "lawina, chodz, ktos przy autach chodzi, pojdziemy sprawdzic". Poszlismy, nikogo nie bylo widac, ale karne kutasy na autach byly
 Karne kutasy to widzialem, bo jeszcze w nocy zmeinialismy miejsce imprezy... podchodzi do mnie TomaszWPR "lawina, chodz, ktos przy autach chodzi, pojdziemy sprawdzic". Poszlismy, nikogo nie bylo widac, ale karne kutasy na autach byly  musialy byc siwezo polozone, bo moj nie zdazyl sie nawet przykleic i normalnie zszedl jak mokra kartka papieru... poszlismy do domku, a rano zobaczylem, ze ktos juz poprawil i przykleil nastepnego
 musialy byc siwezo polozone, bo moj nie zdazyl sie nawet przykleic i normalnie zszedl jak mokra kartka papieru... poszlismy do domku, a rano zobaczylem, ze ktos juz poprawil i przykleil nastepnego  Jak dla mnie karne kutasy byly spoko
 Jak dla mnie karne kutasy byly spoko  wystarczylo to tylko namoczyc woda i samo zeszlo
 wystarczylo to tylko namoczyc woda i samo zeszlo  Ale to, ze ktos mazal jakims korektorem po autach to juz jest slabe...
 Ale to, ze ktos mazal jakims korektorem po autach to juz jest slabe...ekipa do sprzątania lotniska była zwarta i gotowa lecz w momencie jak mieliśmy jechać wraz z deszczem spadła kolejka procentowa zaserwowana przez Szymeqa i juz nie było komu prowadzićsłoma79 pisze:Akurat do sprzątania to się ludzie sami garnęlia w takim deszczu jak wtedy padał, to i tak było nie do ogarnięcia

Ale to tylko moje zdanie
  Ale to tylko moje zdanie   

<biją>
  <biją> to dopiero przerąbane i tak od 6 lat jezdze więc nie płaczcie że 400 km czy ileś to sporo proszę was
 to dopiero przerąbane i tak od 6 lat jezdze więc nie płaczcie że 400 km czy ileś to sporo proszę was  jeśli ktoś nie lubi jezdzić autem do 10 km będzie masakrą...
 jeśli ktoś nie lubi jezdzić autem do 10 km będzie masakrą...  ja miałem na zlot teraz około 60 km od domu i wole jechać gdzieś dalej a nie pod nosem bo wycieczka w grupie jest super
 ja miałem na zlot teraz około 60 km od domu i wole jechać gdzieś dalej a nie pod nosem bo wycieczka w grupie jest super 
ok 90zł za sklejenie szybki .. ale ślad zostajerz pisze:Odprysk na szybie można naprawić w zakładzie gdzie się szyby wymienia
To mi przypomniałeślawina pisze:ziomki z mojego domku! uwaga... przy rozpakowywaniu sie okazalo sie, ze zgarnalem czyjas koszulke zlotowa (M)... jelsi ktos z was nie ma, to zglaszajcie sie i ja oddam