Zlot 2013
Było przyjemnie. Poznałem kilka osób, od kilku dowiedzialem sie, ze jestem kawal h*ja 
Zabawa na lotnisku byla przyjemna chociaz samo lotnisko pozostawialo wiele do zyczenia.
ps. co to za uprzejmy pan byl co ta sierra smigal?
ps2. dzieki dla ciepanka, ze sie postawil ze mna w moim debiutanckim wyscigu na 1/4
pzdr
rz

Zabawa na lotnisku byla przyjemna chociaz samo lotnisko pozostawialo wiele do zyczenia.

ps2. dzieki dla ciepanka, ze sie postawil ze mna w moim debiutanckim wyscigu na 1/4

pzdr
rz
fakt, stan lotniska był tragiczny (szyba mi pękła na tym uskoku pod koniec cwiartki:/ ) ale i tak zabawa była i to się liczy 
zecik -> to jakaś zmowa, próbowałeś mi wcisnąć linke do ręcznego i w nocy mi się urwała, teraz żałuje że od razu nie wziąłem

zecik -> to jakaś zmowa, próbowałeś mi wcisnąć linke do ręcznego i w nocy mi się urwała, teraz żałuje że od razu nie wziąłem

Było:
-Mazda 323F BA (Z5)
-Ford Mondeo mk1 4X4 - które bokiem latało
-honda concerto 1.8TD
-A32
Jest:
Primera W10
Primera P12
Sunny N14 GTi - moja miłość
Audi S6 C5 MTM
Mazda 6
-Mazda 323F BA (Z5)
-Ford Mondeo mk1 4X4 - które bokiem latało
-honda concerto 1.8TD
-A32
Jest:
Primera W10
Primera P12
Sunny N14 GTi - moja miłość
Audi S6 C5 MTM
Mazda 6
melduję sie w domu,dziękuje wszystkim za mile spędzony czas,całej ekipie domku nr16,dubson,elvis i koledzy,elvis byłeś zaj... pękałem ze śmiechu,dzięki
dubson dzieki za ogarnięcie spraw domku,kurna denerwował mnie tylko deszcz i pewnie dlatego dzisiaj były spóznienia z planem ale na szczęście w piątek było oki,a Wy bawcie się jescze dziś dobrze i bezpiecznych powrotów jutro 

- ciepanek
- stały bywalec
- Kontakt:
No ja tez juz w domu
Po moim pierwszym zlocie stwierdzam zupelnie szczerze ze bede na kolejnych. Dzieki wszytskim za wspolna zabawe i pozdrowienia dla wszystkich a szczegolnie dla tych ktorzy wrocili ze sraczka po lotniskowej swiezonce:)

No dzieki rowniez za pierwsza cwiartke w moim zyciu:) Chociaz powiem ci ze jakbym wczesniej zajrzal do srodka twojego auta i przeczytal twoj temat to bym sie chyba nie odwazylrz pisze:Było przyjemnie. Poznałem kilka osób, od kilku dowiedzialem sie, ze jestem kawal h*ja
pzdr
rz

I już po
Pierwszy zlot zaliczony! Już nie mogę się doczekać następnego( z czymś mocniejszym pod maską koniecznie)!
Pozdrowienia dla wszystkich nissanomaniaków ! (of kors szczególnie dla tych od 100 nx:P)!

Jest: N14 SSS style,Pulsar GTI-R i K11 SUPER CVT
Było: 2 x B13 , N15 sedan, Micra K11, P11 Si i P11.144 sport VE...
Było: 2 x B13 , N15 sedan, Micra K11, P11 Si i P11.144 sport VE...
Juz w domku bo dalekiej 30minutowej podrózy
Dzieki wszystkim za zlocik
[ Dodano: 2013-06-02, 12:32 ]

[ Dodano: 2013-06-02, 12:32 ]
eheh wyczułem tematlazik pisze:zecik -> to jakaś zmowa, próbowałeś mi wcisnąć linke do ręcznego i w nocy mi się urwała, teraz żałuje że od razu nie wziąłem

Transit 2,3 Pb/Lpg , Honda CR-V II 2.0 vtec
Dzięki za Zlot
Za fajną zabawę, za emocje na lotnisku i za "zieloną noc" z karnymi .. .sami wiecie czym 
Dzięki ekipie "domkowej" - Cubusiom, Kwietasom, Serwicesowi i Hubciowi za "nocne Polaków rozmowy"
Do przyszłego roku

Dzięki ekipie "domkowej" - Cubusiom, Kwietasom, Serwicesowi i Hubciowi za "nocne Polaków rozmowy"

Do przyszłego roku

Uważaj blabla na ZUOOOOOOOO
JEST:Scubzowy SilverFlea
JEST:Mżonkowy Biały SSS:)
BYŁO: Mżonkowa Biała "Beza"
ciepanek pisze:pozdrowienia dla wszystkich a szczegolnie dla tych ktorzy wrocili ze sraczka po lotniskowej swiezonce

Zlot udany, najważniejsze, że na lotnisku była dobra pogoda.

Dzięki ekipie "domkowej" - Cubusiom, Scubzikom, Serwicesowi i Hubciowi za "nocne Polaków rozmowy" i przerobienie całego alfabetu w "państwa, miasta"

Gratulacje dla łódzkiej ekipy, która znowu była w czołówce na pojeżdżawkach.

Całej łódzkiej grupie za wczorajszy wieczór na spontanie,
oraz wszystkim nowo poznanym klubowiczom.
Jednym słowem było zajebiście i do zobaczenia w przyszłym roku.

wiedziałem, że to od tego .. no był chwilowy kryzysciepanek pisze:sraczka po lotniskowej swiezonce

Uważaj blabla na ZUOOOOOOOO
Podziękowania dla Stołecznej za jak zwykle świetny klimat, dla Wielkopolskiej za muzykę od rana, wszystkim za wyścigi na 1/4 i szczególne podziękowania dla producentów jagodówek, pigwówek, cytrynówek itd itd za MOCCCC
Do zobaczenia za rok!!

Do zobaczenia za rok!!
169 KM/ 183 Nm i rośnie: http://tinyurl.com/omxvb66
z klubem Nissana od grudnia 2005
z klubem Nissana od grudnia 2005
My juz od godziny w domu 
Podziekowania za Dylsona, Ryby i Sergieja oraz reszcie modów za pomoc w organizacji zlotu.
Szalonemu, Oktanowi i Darowi za pomoc przy OESIE
Ekipie z pokoju i ekipie Częstochowskiej za wspólne grillowanie i nie tylko (P.S. Szalony już kupiłeś "bączki"?? )
Ale przede wszystkim WAM wszystkim obecnym na zlocie!!
P.S. pogoda dzieli się na dobrą i na bardzo dobrą. My na ośrodku mieliśmy dobrą

Podziekowania za Dylsona, Ryby i Sergieja oraz reszcie modów za pomoc w organizacji zlotu.
Szalonemu, Oktanowi i Darowi za pomoc przy OESIE
Ekipie z pokoju i ekipie Częstochowskiej za wspólne grillowanie i nie tylko (P.S. Szalony już kupiłeś "bączki"?? )
Ale przede wszystkim WAM wszystkim obecnym na zlocie!!
P.S. pogoda dzieli się na dobrą i na bardzo dobrą. My na ośrodku mieliśmy dobrą

Też już wróciłem. Podziękował wszystkim za zlot!
Do zabawy
SR20DE N/A+
SR20DE + SUPERCHARGER
SR20VE + jakieś dmuchanie
DailyCar
1.2 TSI
viewtopic.php?t=474 -> Odbudowa 100 nx
SR20DE N/A+
SR20DE + SUPERCHARGER
SR20VE + jakieś dmuchanie
DailyCar
1.2 TSI
viewtopic.php?t=474 -> Odbudowa 100 nx
- Dreams
- fanatyk nissana
- Kontakt:
A dla mnie jednego chyba był Zlot do DUPY
jeśli chodzi o 1/4 i hamownie
AUTO ZWALONE
szkoda gadać... najlepiej już dać sobie spokój z modyfikacjami... szkoda czasu i nerwów...
lepszy czas kręciłem ze starym DE ...
Jedynie z czego byłem zadowolony to z towarzystwa było Zajebiste
I czekam na poprawkę
Pozdro

lepszy czas kręciłem ze starym DE ...
Jedynie z czego byłem zadowolony to z towarzystwa było Zajebiste

I czekam na poprawkę

Pozdro

no i ja melduję swoje przybycie do domu cali i zdrowi
wielkie podziękowania dla ekipy z którą się bawiliśmy nie będę wymieniał nicków żeby kogoś nie pominąć zabawa super jak zawsze szkoda tylko że organizacja w tym roku słabo wypadła miejmy nadzieje że w przyszłym roku będzie lepiej i więcej atrakcji grupo trójmiejska i zachodniopomorska jesteście zaje.....ci no i dzięki dla 3miasta za możliwość powrotu z wami na kilka autek
straty dach do polerki po chamskim zagraniu kogoś w nocy i zerwaniu flagi klubowej
wielkie podziękowania dla ekipy z którą się bawiliśmy nie będę wymieniał nicków żeby kogoś nie pominąć zabawa super jak zawsze szkoda tylko że organizacja w tym roku słabo wypadła miejmy nadzieje że w przyszłym roku będzie lepiej i więcej atrakcji grupo trójmiejska i zachodniopomorska jesteście zaje.....ci no i dzięki dla 3miasta za możliwość powrotu z wami na kilka autek
straty dach do polerki po chamskim zagraniu kogoś w nocy i zerwaniu flagi klubowej
klfsolec KFSI blabla jesteś z Bydgoszczy lub okolic dołącz do https://www.facebook.com/EkipaKujawskaNz
- sergiej
- fanatyk nissana
hej hej ja tez sie melduje w domu ...droga byla dluga ...oj dluga ...jakby co to nie bede poki co narzekal powiem tylko ze 1240 km zrobilem w ten weekend
dziekuje wam wszystkim ze kolejny raz zniesliscie moje towarzystwo na zlocie
i do zobaczenia za rok i przy okazji zapraszam na zlot polnocny
tam też będę bo jak to mowi klasyk szczecinowi mało
!!

dziekuje wam wszystkim ze kolejny raz zniesliscie moje towarzystwo na zlocie