Shadows pisze:Jak tam prace przy GT dzieje sie cos ? 

Cały czas ale,baaaaardzo powoli ale do przodu,primerka trochę po zimowała,trochę gratów powpadało że tak powiem ze starych zapasów 

Pierwszy zawitał taki oto mały dolocik,dodatkowo puszka dostała wkładkę pipercrossa i jej dolna część została po nawiercana co by lepiej oddychała,i stwierdzam że drut jak się patrzy ale robi swoją robotę 

Następnie wpadła instalacja gazowa STAG 300/4 PLUS z butlą w kole co by się oszczędnie jeździło,bo w czasie zimowym że tak powiem w naszym cudownym kraju trochę popier..... mi się finanse  

. Co do spalania w cyklu miejskim nie zamulając 10,5 / 11 l Gazu na 100km 

wiec jestem zadowolony.
Kolejna zawitała kierownica z nabą Momo którą dostałem od Mojej Ukochanej na Walentynki  

I fotel Recaro z Lancera Evo 8  który miał zostać wyrzucony na złom ,ale udało mi się go zreanimować po 4 godzinach walki i zostaje do końca życia w primie,naprawdę w wygodniejszym nigdy nie jeździłem.

Tak samo między wierszami wyleciał katalizator,wpadły sprężyny przód H&R i tył Eibach,przednie halogeny zmieniły barwę na żółte,białe boczne kierunki i wyprostowała się końcówka wydechu 

Poniżej małe foto