Kierunkowskazy na błotnikach, właściwie ich brak
Moderatorzy: Seba WWA, Ryba, Sajmooon
Kierunkowskazy na błotnikach, właściwie ich brak
Chodzi mi o kwestie przepisów, czy kierunki na błotnikach muszą być czy można je wywalić? Co na to ... no wiecie kto 

jeżeli przednie kierunki zachodzą na boczną część karoserii i są wyraźnie widoczne z boku to mozesz je usunąć, a w Sunnym z Twojego profilu widzę że jest
"Wieczorami na ulicy szukam chętnych do.....zabawy w berka..."
Moje GT
Moje GT
Golfy stare i inne starsze pojazdy nie mają bocznych tak mi się kojarzy I tak Jak Arias pisze, jak przód zachodzi na bok to raczej wiadomo kto się nie przyczepi
mówisz, że nigdy nie było i tyle
tylko nie zostaw dziur w błotnikach 

W10 2.0SLX-sold
P10 2.0eGT-crash
P10 2.0eGT-race
P10 1.6SRI-sold
P10 2.0eGT-sold
P10 2.0LX-daily
P10 1.6 SRI-crash
N14 GTI-sold
G20-daily
W10 2.0-race
200sx s13-reborn
P10 eGT-daily
P10 2.0eGT-crash
P10 2.0eGT-race
P10 1.6SRI-sold
P10 2.0eGT-sold
P10 2.0LX-daily
P10 1.6 SRI-crash
N14 GTI-sold
G20-daily
W10 2.0-race
200sx s13-reborn
P10 eGT-daily
Nie wiem jak jest w sunnym ale np w primerze kierunek zachodzi na bok ale cześć świecąca już tego boku mniej obejmuje. Trzeba zwrócić uwagę na część świecącą.
Chociaż moim zdaniem kiedunki boczne są do takich aut jak włąsnie golfy, fokusymk1, maluchy. Tam kierunki są właśnie zamontowane z przodu a nie na krawędzi auta. Miełem kiedyś kadetta kombi i nie miał jakoś mocno zachodzącego na bok kierunku przedniego i bocznego migacza nie było.
Chociaż moim zdaniem kiedunki boczne są do takich aut jak włąsnie golfy, fokusymk1, maluchy. Tam kierunki są właśnie zamontowane z przodu a nie na krawędzi auta. Miełem kiedyś kadetta kombi i nie miał jakoś mocno zachodzącego na bok kierunku przedniego i bocznego migacza nie było.
Nie no tak powaga całkiem, kierunki listwy boczne drzwi itp, wszysko chce wywalic, podpatrzyłem też, brak tylnej wycieraczki. Tył samochodu wygląda inaczej(lepiej) ale jeszcze się zastanawiam. Samochód na razie i tak stoi, bo był problem z elektryką póki co mam czas na kombinowanie zaczynam jak tylko śnieg stopnieje 
[Zielkq - ortografia...]

[Zielkq - ortografia...]
Ostatnio zmieniony 2013-03-19, 09:54 przez garygary, łącznie zmieniany 1 raz.
- elektryk1409
- fanatyk nissana
- cay
- nowy na forum
- Kontakt:
Noo wlasnie przy okazji wbijania w dowod haku 'mily' pan na stacji diagnostycznej stwierdzil ze poki nie bedzie kierunkow w blotnikach to i z przegladu nici... Jakos srednio widzi mi sie doczepianie dodatkowych kierunkow lub swiatla przeciwmgielnego. Wychodze z zalozenia ze skoro tak jest zrobione to tak byc musi 

- Tomek g35c
- fanatyk nissana
Ja też dla świętego spokoju zrobiłem boczne światła kierunku wywalając obrysówki... ale nie że ktoś się czepiał... tylko miśki wiedzą że amerykany tego nie maja i potrafią się przyczepić... u nas na Mazowszu to się nie zdarza... ale w poznańskim tak i to często...
...Biała Strzała ^ VQ35DE po drodze mknie...kto dogoni mnie? pewnie już nikt bo sprzedany
...
...a pewnie to będziesz Ty - blabla ... bo teraz rodzinne kombi mam i to diesel'a

...a pewnie to będziesz Ty - blabla ... bo teraz rodzinne kombi mam i to diesel'a