za wielkiego wyboru to chyba nie mazecikk pisze: to gdzie w koncu

wybacz ale nie dla każdego odłożenie kilku stówek w miesiąc jest takie łatwe i proste, to że Ty może masz takie możliwości nie znaczy że wszyscy. A za zostawieniem organizatorów w spokoju jestem jak najbardziejTomek g35c pisze:Tak czytam... i nie dowierzam... będzie na pewno... ale niecierpliwość...
nie jest tu potrzebna... spokojnie w końcu wszyscy się dowiemy że Góra Kamieńsk...
Czy inna lokalizacja... czy to ważne... chodzi o zlot... i kto ma być to będzie...
Dajcie organizatorom spokój... i trochę odetchnienia...
myślę że i tak przynajmniej na m-c wcześniej się dowiemy...
I to powinno wystarczyć na odłożenie kilku stówek na wachę ...![]()
Nie prawda
kolego dla chcącego nic trudnego. jak to ktoś już prędzej pisał- troche skromniej przez pare miesięcy i kaska będzie odłożona. osobiście znam przypadek, gdzie pewna osoba wzięła kredyt by jechac na ogólnopolski...bad_gen pisze:wybacz ale nie dla każdego odłożenie kilku stówek w miesiąc jest takie łatwe i proste, to że Ty może masz takie możliwości nie znaczy że wszyscy...Tomek g35c pisze:..tak przynajmniej na m-c wcześniej się dowiemy...
I to powinno wystarczyć na odłożenie kilku stówek na wachę ...![]()
Nie prawda
Paweł narzekanie to nasza narodowa cecha - wynajdowanie pozytywnych aspektów życia w tym kraju jest wysoce nieetycznePawel18PL pisze:Hej hej może przystopujmy kwestię kasy, nie ma się co spinać. Zamiast wylewać żale i rozmawiać z negatywnym podejściem do tematu zlotu może dla odmiany Polacy przestańmy narzekać i ułatwmy jakoś organizację zlotu choćby przez wybranie konkurencji. Więcej entuzjazmu
Ha, nie jest to podejście do zlotu w szczególności, proszę czytać ze zrozumieniem i nie uogólniać, nie mam negatywnego podejścia tylko życiowe a to różnica, poza tym hurraoptymizm minął mi kilka lat temu, też nie jestem za roztrząsaniem spraw finansowych na forum ale jak ktoś zaczyna to mogę się również wypowiedzieć w temacie chyba że mod zabroniPawel18PL pisze:Hej hej może przystopujmy kwestię kasy, nie ma się co spinać. Zamiast wylewać żale i rozmawiać z negatywnym podejściem do tematu zlotu może dla odmiany Polacy przestańmy narzekać i ułatwmy jakoś organizację zlotu choćby przez wybranie konkurencji. Więcej entuzjazmu
jak już wcześniej na ten temat gadaliśmy to pewna jest jak wiadomo ćwiartka a sprawnościówka i reszta jest tak naprawdę zależna od lotniska ale jak to mawiają rzeczy niemożliwe zrobimy na zaraz a cuda za trzy dniPawel18PL pisze:Hej hej może przystopujmy kwestię kasy, nie ma się co spinać. Zamiast wylewać żale i rozmawiać z negatywnym podejściem do tematu zlotu może dla odmiany Polacy przestańmy narzekać i ułatwmy jakoś organizację zlotu choćby przez wybranie konkurencji. Więcej entuzjazmu
Ice`ówkauleńka pisze: innych specyjałów