za wielkiego wyboru to chyba nie mazecikk pisze: to gdzie w koncu
Zlot 2013
Witam,
Jestem nowy na forum zapisując się liczyłem
na jakiś fajny zlot ogólnokrajowy, trochę
poczytałem tych waszych sporów gdzie i kiedy
zorganizować zlot, jeśli chodzi o mój udział
w zlocie czemu nie tylko przydało by się znać
termin kilka miesięcy wcześniej, miejsce
polecam południe mają tam piękny krajobraz
niezłe fotki by można zrobić albo na północy.
jeśli chodzi o termin to polecił bym okres wakacji
lipiec sierpień, mam nadzieję że szybko ustalicie czas
i miejsce i że dam rade wpaść
Pozdrowionka :

Jestem nowy na forum zapisując się liczyłem
na jakiś fajny zlot ogólnokrajowy, trochę
poczytałem tych waszych sporów gdzie i kiedy
zorganizować zlot, jeśli chodzi o mój udział
w zlocie czemu nie tylko przydało by się znać
termin kilka miesięcy wcześniej, miejsce
polecam południe mają tam piękny krajobraz
niezłe fotki by można zrobić albo na północy.
jeśli chodzi o termin to polecił bym okres wakacji
lipiec sierpień, mam nadzieję że szybko ustalicie czas
i miejsce i że dam rade wpaść
Pozdrowionka :
Nissan był; Nissan jest; Nissan pozostanie ...
						krasa1, 30.05-2.06 jest zlot 
 co do południa to fakt faktem krajobrazy są świetne, bieszczady, ehh 
 ...Uczesane przez wiatry Gołe szczyty Połonin Proszą byś po nich poszedł... 

Niestety ale ciężko by tu było zorganizować ćwiartkę, na oes pewnie by się coś znalazło

Niestety ale ciężko by tu było zorganizować ćwiartkę, na oes pewnie by się coś znalazło
Było:
-Mazda 323F BA (Z5)
-Ford Mondeo mk1 4X4 - które bokiem latało
-honda concerto 1.8TD
-A32
Jest:
Primera W10
Primera P12
Sunny N14 GTi - moja miłość
Audi S6 C5 MTM
Mazda 6
						-Mazda 323F BA (Z5)
-Ford Mondeo mk1 4X4 - które bokiem latało
-honda concerto 1.8TD
-A32
Jest:
Primera W10
Primera P12
Sunny N14 GTi - moja miłość
Audi S6 C5 MTM
Mazda 6
- Tomek g35c
 - fanatyk nissana

Tak czytam... i nie dowierzam... będzie na pewno... ale niecierpliwość...
nie jest tu potrzebna... spokojnie w końcu wszyscy się dowiemy że Góra Kamieńsk...
Czy inna lokalizacja... czy to ważne... chodzi o zlot... i kto ma być to będzie...
Dajcie organizatorom spokój... i trochę odetchnienia...
myślę że i tak przynajmniej na m-c wcześniej się dowiemy...
I to powinno wystarczyć na odłożenie kilku stówek na wachę ...

Nie prawda

nie jest tu potrzebna... spokojnie w końcu wszyscy się dowiemy że Góra Kamieńsk...
Czy inna lokalizacja... czy to ważne... chodzi o zlot... i kto ma być to będzie...
I to powinno wystarczyć na odłożenie kilku stówek na wachę ...
Nie prawda
...Biała Strzała ^ VQ35DE po drodze mknie...kto dogoni mnie? pewnie już nikt bo sprzedany 
 ...
...a pewnie to będziesz Ty - blabla ... bo teraz rodzinne kombi mam i to diesel'a
						...a pewnie to będziesz Ty - blabla ... bo teraz rodzinne kombi mam i to diesel'a
wybacz ale nie dla każdego odłożenie kilku stówek w miesiąc jest takie łatwe i proste, to że Ty może masz takie możliwości nie znaczy że wszyscy. A za zostawieniem organizatorów w spokoju jestem jak najbardziejTomek g35c pisze:Tak czytam... i nie dowierzam... będzie na pewno... ale niecierpliwość...
I to powinno wystarczyć na odłożenie kilku stówek na wachę ...![]()
Nie prawda
<<ale wpisowe można by już podać, coby był nowy powód do narzekań
Nie pytaj co Twój Nissan może zrobić dla Ciebie-pomyśl co Ty możesz zrobić dla niego
Nie jesteś sam na drodze, pomyśl o innych kierujących... a czasami za nich...
kolego dla chcącego nic trudnego. jak to ktoś już prędzej pisał- troche skromniej przez pare miesięcy i kaska będzie odłożona. osobiście znam przypadek, gdzie pewna osoba wzięła kredyt by jechac na ogólnopolski...bad_gen pisze:wybacz ale nie dla każdego odłożenie kilku stówek w miesiąc jest takie łatwe i proste, to że Ty może masz takie możliwości nie znaczy że wszyscy...Tomek g35c pisze:..tak przynajmniej na m-c wcześniej się dowiemy...
I to powinno wystarczyć na odłożenie kilku stówek na wachę ...![]()
Nie prawda
100NX... 17 rok i nadal jeździ..
http://nissanzone.pl/viewtopic.php?t=20517
http://nissanzone.pl/viewtopic.php?t=15049
http://nissanzone.pl/viewtopic.php?t=6859
						http://nissanzone.pl/viewtopic.php?t=20517
http://nissanzone.pl/viewtopic.php?t=15049
http://nissanzone.pl/viewtopic.php?t=6859
zgoda ale parę miesięcy to nie miesiąc a jeżeli ten ktoś chciał i mógł sobie pozwolić i wziąć kredyt to jego sprawa tylko dlaczego sobie wcześniej nie odłożył? nie musiałby się zadłużać, spłacać rat i oddać więcej niż wziął. Ale to już jego indywidualna sprawa, ja takiego sposobu nie praktykuję, wystarczy że już mam inne wydatki i raty(niestety) 

, jesteś młody, pożyjesz-zobaczysz, życie nie jest takie słodkie jak Ci się teraz wydaje

Ostatnio zmieniony 1970-01-01, 01:00 przez bad_gen, łącznie zmieniany 2 razy.

Nie pytaj co Twój Nissan może zrobić dla Ciebie-pomyśl co Ty możesz zrobić dla niego
Hej hej może przystopujmy kwestię kasy, nie ma się co spinać. Zamiast wylewać żale i rozmawiać z negatywnym podejściem do tematu zlotu może dla odmiany Polacy przestańmy narzekać i ułatwmy jakoś organizację zlotu choćby przez wybranie konkurencji. Więcej entuzjazmu 

Do zabawy
SR20DE N/A+
SR20DE + SUPERCHARGER
SR20VE + jakieś dmuchanie
DailyCar
1.2 TSI
viewtopic.php?t=474 -> Odbudowa 100 nx
						SR20DE N/A+
SR20DE + SUPERCHARGER
DailyCar
1.2 TSI
Paweł narzekanie to nasza narodowa cecha - wynajdowanie pozytywnych aspektów życia w tym kraju jest wysoce nieetycznePawel18PL pisze:Hej hej może przystopujmy kwestię kasy, nie ma się co spinać. Zamiast wylewać żale i rozmawiać z negatywnym podejściem do tematu zlotu może dla odmiany Polacy przestańmy narzekać i ułatwmy jakoś organizację zlotu choćby przez wybranie konkurencji. Więcej entuzjazmu
Jestem za ćwiartką i sprawnościówką, jak to mówią prosta dla szybkich aut, zakręty dla szybkich kierowców
Do tych co marudzą: CHCESZ JECHAĆ NA ZLOT? zacznij odkładać, niebawem dowiesz się gdzie zlot się odbędzie i ocenisz swoje siły (finansowe i mentalne) i zdecydujesz czy jechać czy nie, nikt nikogo nie zmusza, to ma być frajda - i dla mnie co roku tym jest!
Project: Midnight puprle Twin Turbo Z32 EU
Daily: Black g35 sedan US
Family car: Black Z50 EU
						Daily: Black g35 sedan US
Family car: Black Z50 EU
Ha, nie jest to podejście do zlotu w szczególności, proszę czytać ze zrozumieniem i nie uogólniać, nie mam negatywnego podejścia tylko życiowe a to różnica, poza tym hurraoptymizm minął mi kilka lat temu, też nie jestem za roztrząsaniem spraw finansowych na forum ale jak ktoś zaczyna to mogę się również wypowiedzieć w temacie chyba że mod zabroniPawel18PL pisze:Hej hej może przystopujmy kwestię kasy, nie ma się co spinać. Zamiast wylewać żale i rozmawiać z negatywnym podejściem do tematu zlotu może dla odmiany Polacy przestańmy narzekać i ułatwmy jakoś organizację zlotu choćby przez wybranie konkurencji. Więcej entuzjazmu
- sunniak1.6sr
 - fanatyk nissana

ok, no właśnie ja to rozumiem i się nie gorączkuję jak niektórzy, to chyba jasne że wszystko będzie we właściwym czasie 
 , tylko spokój nas uratuje 
 co ma być to i tak będzie 

Ostatnio zmieniony 1970-01-01, 01:00 przez bad_gen, łącznie zmieniany 1 raz.

jak już wcześniej na ten temat gadaliśmy to pewna jest jak wiadomo ćwiartka a sprawnościówka i reszta jest tak naprawdę zależna od lotniska ale jak to mawiają rzeczy niemożliwe zrobimy na zaraz a cuda za trzy dniPawel18PL pisze:Hej hej może przystopujmy kwestię kasy, nie ma się co spinać. Zamiast wylewać żale i rozmawiać z negatywnym podejściem do tematu zlotu może dla odmiany Polacy przestańmy narzekać i ułatwmy jakoś organizację zlotu choćby przez wybranie konkurencji. Więcej entuzjazmu
nie ważne gdzie ważne z kim i jak
Była Padlina:
Sajmooon'owa "Padlina"
Była Gruzz Operacyjna:
Sentra B15 Gruzz in da Haułs
Nissan jeszcze będzie... coming soon [2022]
						Sajmooon'owa "Padlina"
Była Gruzz Operacyjna:
Sentra B15 Gruzz in da Haułs
Nissan jeszcze będzie... coming soon [2022]
- Tomek g35c
 - fanatyk nissana

Chciałem dobrze ... wyszło jak zawsze...  

Jak komu braknie to pożyczę bez prowizji... w miarę możliwości oczywiście...
Pieniądze to nie wszystko... ale bez pieniędzy nic...
Można jechać w 2, 3 osoby i jest wtedy taniej...

Jak komu braknie to pożyczę bez prowizji... w miarę możliwości oczywiście...
Pieniądze to nie wszystko... ale bez pieniędzy nic...
Można jechać w 2, 3 osoby i jest wtedy taniej...
...Biała Strzała ^ VQ35DE po drodze mknie...kto dogoni mnie? pewnie już nikt bo sprzedany 
 ...
- radziejwwl
 - fanatyk nissana

K****a ludzie czy wy musicie wiedziec gdzie jest zlot zeby zbierac ? Odłoż teraz na zas jak masz problem ze zbieraniem i czekaj na informacje jak sie okaze u Ciebie przez płot bedziesz miał oszczedzone na cos do autka , a jak dalej bedziesz mial juz w kieszeni i nie placzcie tylko czekajcie albo jak wam przeszkadza sami poszukajcie miejsca gdzie mozna zorganizowac zlot i to zrobcie . Wszyscy sa ludzmi organizatorzy tez i maja tez swoje zycie !

Ostatnio zmieniony 2013-02-10, 14:28 przez radziejwwl, łącznie zmieniany 2 razy.

viewtopic.php?p=258066#258066 - Moja turbawka 
						przypominam o zbieraniu znacznych kwot pieniążków na alkohol, nastawianiu cytrynówek czy innych specyjałów 
proponuję coś co wyjdzie z korzyścią dla wszystkich: kto bedzie marudził, jęczał itd przywozi na zlot flaszkę do podziału na chętnych, więc marudźcie chłopaczki

jedziesz na zlot - świetnie, nie jedziesz - szkoda, ale nikt na forum raczej tego nie zmieni

proponuję coś co wyjdzie z korzyścią dla wszystkich: kto bedzie marudził, jęczał itd przywozi na zlot flaszkę do podziału na chętnych, więc marudźcie chłopaczki
jedziesz na zlot - świetnie, nie jedziesz - szkoda, ale nikt na forum raczej tego nie zmieni
- killer2000
 - fanatyk nissana

Ice`ówkauleńka pisze: innych specyjałów
Do zabawy
SR20DE N/A+
SR20DE + SUPERCHARGER
DailyCar
1.2 TSI
						SR20DE N/A+
SR20DE + SUPERCHARGER
DailyCar
1.2 TSI
Dylson robi 
 Ja za to nie pamiętam z 2011 arbuzówki (chyba) szybko poniewierała.

Do zabawy
SR20DE N/A+
SR20DE + SUPERCHARGER
DailyCar
1.2 TSI
						SR20DE N/A+
SR20DE + SUPERCHARGER
DailyCar
1.2 TSI