KONIEC OT

tak z ciekawości .. bo dłubiesz Microlota i dłubiesz .. a kiedy będzie akcja "masakryczne schodzenie z wagi?" tzn .. kiedy robisz pełną wydmuchę .. no i klatkę .. bo jakoś nie wierzę, że Micra zostanie autem codziennym

Moderatorzy: Seba WWA, Ryba, Sajmooon, janusz, Zielkq
...hahhahhaaa... MAc'u wskakuje na Dukana?scubzik pisze:tak z ciekawości .. bo dłubiesz Microlota i dłubiesz .. a kiedy będzie akcja "masakryczne schodzenie z wagi?"
MacGayver pisze:Mam już od dawna dystanse 4x100 20mm ze szpilkami. Ktoś mi kiedyś od Golfa przyniósł i leżały. W końcu się przydały, tylko musiałem pierścienie dorobićA co do poszerzeń to pokaże Wam bo już je zakupiłem tylko czekam na paczkę, jutro powinna dojść - a dla dociekliwych zapłaciłem po 17zł za sztukę czyli razem 68zł
Jutro wrzucę jakieś foto
Coś czuję że zaraz wszystkie Micry będą miały takie nadkola, szczególnie mówię tutaj o Micrze SID'a
-zawieszenie w tym springi z amorami gwint i poligumki
...to raczej sprawa oczywista, ciekaw jestem z czego planujesz podpasić... Golf?MacGayver pisze:ale przecież nie powiedziałem że to co kupiłem to pakiet nismo
...ten kit niestety tylko na przód... a przód+tył w normalnych pieniądzach jak na razieMacGayver pisze:Te błotniki też widziałem już wcześniej ale te wloty mnie nie przekonywały. Szukałem jednolitych ale nigdzie nie widzęMoże znalazł ktoś?
Teoretycznie tak, ale to będzie miało sporą masę w porównaniu do poszerzeń wykonanych z ABS lub podobnego materiału, zresztą żywicowe elementy są dość kruche, co jest dodatkowym minusem tej metody, zgadzam się z tym, że można rozbić sobie, jakie wymarzysz, ale nie będą niestety tak użytecznie jak te z, ABS-u który jest dość elastyczny. Ja widziałem gdzieś uniwersalne poszerzenia dla SAMURAJI itp. off-roadowych maszyn za niewielka cenę, ale teraz tego nie mogę znaleźćAd@mus pisze:a jak nie to robisz sobie forme i jedziesz żelkot + żywica + włókno szklane i masz takie jakie sobie wyśniłeś:)
A tak z ciekawości poniekąd ...MacGayver pisze:skrzynia z CG13, a co?