Silnik zawsze mozna zmienicEnDrIu pisze:Do 1.0 chyba nie ma to sensu. Ja widze roznice dopiero powyzej 100km/h a nie ukrywajmy silnik 1.0 ciezko przyspiesza powyzej setki.

Pawel, a po czym poznac te zaciski?
Moderatorzy: Seba WWA, Ryba, Sajmooon, janusz, Zielkq
...potwierdzam!MacGayver pisze: A o pompę nie ma się co przejmować, w zupełności wystarczy
o ile dobrze pamiętam to na pewno wersje z ABS są pod '14, wersje bez ABS chyba były pod '13, coś z roczników 95-96 czyli początkowe.Kwietas pisze:Pawel, a po czym poznac te zaciski?
akurat wszystkie 1.3 które miałem się wyprzedały, ale elektryk coś mówił że ten gość z Łodzi ma jeszcze jakieś 1.3 właśnieKwietas pisze:A moze jakis silnik masz na sprzedaz?
O, jeszcze jeden kłeszczyn.Lotke od Super S juz miales, czy sam zakladales? Ona jest na tasme, czy srubki?
jeszcze motorownia stoi tam gdzie stała, nie ma kiedy się tym zająćelektryk1409 pisze:No chyba, że już został rozebranySwoją drogą jestem bardzo ciekawy co było przyczyną tego klekotania.
Zgadza się, gość ma na sprzedaż CG13MacGayver pisze:akurat wszystkie 1.3 które miałem się wyprzedały, ale elektryk coś mówił że ten gość z Łodzi ma jeszcze jakieś 1.3 właśnie![]()
DziękowaćMacGayver pisze:jak przy rozbiórce coś zauważę to na pewno Cię poinformuję
To jest nie do opisania, tym się trzeba przejechaćKwietas pisze:Elektryku, mozesz opisac dokladniej wrazenia nowej motorowni?
...miałeś miałeś, ale ja miałem wtedy ostro przyfajczone sprzęgło...Szymeq pisze:Nie miałem okazji poganiać się micrusem 1.3 ze skrzynią od 1.0 vs fabryczne 1.3.
...wtedy było 90KM i 117Nm... teraz nie wiem, bo nie hamowana...Szymeq pisze: Pamiętam, ale nie pamiętam Twojej konfiguracji - już te informacje zaczynają się mieszać...
A jakby wrzucić skrzynię z 1.6? Czy to działa tak, że silnik 1.6 pasuje do skrzyni od 1.3 ale odwrotnie już nie?MacGayver pisze:więc Szymeq, prawdopodobnie masz już skrzynie taką jak występowała w 1.3, więc nie przedłużysz już bardziejSzymeq pisze:MacGayver napisał/a:
Ty masz rocznik Micry? bo mówisz że masz skrzynie od 1.0 ale fakt rocznika mnie zastanawia
98
Czyli będziemy modzićSzymeq pisze: U siebie jak zrobiłem wydech od katalizatora to była poprawa.
A nie mówiłemelektryk1409 pisze:Grzebiąc coś pod maską przy odpalonym silniku można było zostać naładowanym pozytywną energią, więc przed chwilą wleciały nowe przewody zapłonowe NGK