Klub zrzeszającym miłośników marki nissan. Dzielimy się informacjami na temat nissana, udzielamy porad, organizujemy spoty lokalne jak również zloty ogólnopolskie. Łączny nas wspólna pasja do marki.
Biorąc pod uwagę że Dreams lubi jak auto drze japE to będzie git
~~->Usługi Transportowe<-~~
Wysyłka paczek już od 20.00zł na terenie całego kraju Zagadaj do mnie na PW bądź pod numer telefonu 0-666-039-376:) pozdrawiam!!
Tico turbo soooooon
Chdzo o utrzymanie ciśnienia w wydechu. Spaliny rozprężają się na boczny tłumik i muszą tą samą drogą wrócić. Dzięki temu całkowite ciśnienie nie uderza w końcowy tłumik i tak łatwo nie wydostaje się na zewnątrz. W efekcie zmienia się też dźwięk z racji mniejszego ciśnienia wywieranego bezpośrednio na końcowy tłumik
Primera złożona i wyszykowana do odbioru. Jutro Dreams ją zabierzesz i sam będziesz mógł co nieco powiedzieć na temat przyjemności z jazdy bo moment czuć od samego dołu. Wojtas powiedział że odczucia momentu od 1000 obr/min porównywalne z Max, ale rozstrzygniemy to jak się zrobi ciepło i pojedziemy na hamownie. Szpera nawet na suchym działa, także nie ma kłopotu z przyspieszaniem, ciągnie równo bez żadnego kłopotu. Dreams chyba nie będzie dzisiaj spał
MacGayver, świetna robota
Tak jutro już będę po furkę xD no z tego co piszesz co wkręca się pięknie już nie mogę się doczekać aż sam ją przetestuję ale i tak mamy do zlotu jeszcze troszkę roboty nie zapominaj bo jeszcze parę rzeczy trzeba zrobić
tak btw. to czy ja jestem ślepy czy na tym zdjęciu brakuje podnośnika do samochodu
Wysyłka paczek już od 20.00zł na terenie całego kraju Zagadaj do mnie na PW bądź pod numer telefonu 0-666-039-376:) pozdrawiam!!
Tico turbo soooooon
No co wy Tam nie ma podnośnika, to silnik tyle waży że dociska auto do podłoża a bez niego auto unosi się w powietrzu
A serio to tak jak poprzednicy piszą , jest po lewej stronie jedno kolumnowy
dałem wam zagadke ha sorka za offa dreams ale nie mogłem się powstrzymać
Tico turbo soooooon
Dreams, opanowałeś emocje? Dojechałeś na miejsce? No i jak tam wrażenia bo co nieco wiem ale sam się wypowiedz
Vixo, ta fota z myjni jest kozak, tylko żeby je trochę dopracować, przyciąć boki, wyostrzyć, a najlepiej jakimś dobrym aparatem zrobić - i fota do kalendarza jak znalazł
Fot jest więcej ale tel robiłem Dreamsowi wysłałem to pewnie coś wstawi w drodze powrotnej spotkaliśmy obcokrajowca na światłach się ustawiliśmy i niemiec pokazywał, że prima dobrze zapodaje