Przy czym wyprałem wykładzinkę jeszcze
Moderatorzy: Seba WWA, Ryba, Sajmooon, janusz, Zielkq
Dokładnie, zbędna skruszona masaPawel18PL pisze:Identiko wykruszyło mi się wygłuszenie, podobne zabiegi przechodziłem ostatnioPrzy czym wyprałem wykładzinkę jeszcze
 Dużo głośniej zrobiło się wewnątrz?
 Dużo głośniej zrobiło się wewnątrz?ThxGHOSTRIDER pisze:kawal dobrej roboty jak zwykle zreszta. A co do twoich poczynan z listwami no jest to uciazliwe:) Najwiekszy problem jak sie chce zdjac listwy tak aby nadawaly sie do montazu raz jeszcze oj to jest makabra. Dobrze ze na tasmie a nie na kleju do szyb.
 Wspomogłem się opalarką i cienkim nożykiem do tapet. Generalnie panuje zasada nic na siłę i nie za ciepło to pcv traktować. Na szczęście wszystkie na oryginalnej taśmie były, na kleju to bankowo bym je zniszczył i już chyba na gładko by wóz poszedł
 Wspomogłem się opalarką i cienkim nożykiem do tapet. Generalnie panuje zasada nic na siłę i nie za ciepło to pcv traktować. Na szczęście wszystkie na oryginalnej taśmie były, na kleju to bankowo bym je zniszczył i już chyba na gładko by wóz poszedł 

.
  .Dłub dłub i strasz dzieci odgłosami spod maski, a staruszki niech uciekają po termoforPawel18PL pisze:Kurna powiem Ci, że zaczęła się u mnie ta choroba z osiągami i absolutnie wszystkie kwestie estetyki poszły na dalszy plan i już kombinuję co tu zrobić żeby auto się odpychało należycie.
 Musiałbyś mi zorganizować budę almy N15, bo moja kochanie nie odda mi obecnej... za bardzo już ogarnięty darmowóz by go teraz demontować.
  Musiałbyś mi zorganizować budę almy N15, bo moja kochanie nie odda mi obecnej... za bardzo już ogarnięty darmowóz by go teraz demontować. pamiętam, że coś przebąkiwałeś w temacie ale chyba przystopowałeś
 pamiętam, że coś przebąkiwałeś w temacie ale chyba przystopowałeś 
 Przód góra jest
 Przód góra jest  dolne jeszcze wymodzić zostało
 dolne jeszcze wymodzić zostało  Ale o czym mowa ja chce more poweeer!! more boooost, no lag
 Ale o czym mowa ja chce more poweeer!! more boooost, no lag  Ach pięknie się śmiga kompresorem
 Ach pięknie się śmiga kompresorem 
Wiesz, ja z tym nie mam problemu, pierwszego 100NX'a poznałem w wersji SR, która nie ma jej na dzień dobry, tak, że bez sentymentupodj pisze:Jak mogłeś usunąć naklejkę 100NX.

Pozdr!
 Pozdr!

kurna muszę swoją odrudzić od nowa
 kurna muszę swoją odrudzić od nowa  
Jak chcesz mieć coś jeszcze z wozu, to zajmij się tym czym prędzej. Ja kilka razy oglądałem swojego 100NX, 3 lata temu miał komplet blacharski robiony i naprawdę myślałem, że jest pro, a tu się okazało, że z małego purchelka powychodziły całkiem niezłe potworki. Najlepszy okazał się motyw z podłogą po stronie pasażera, ot pod wpływem impulsu wziąłem dłuto i zacząłem zrywać silikony, konserwację, maty bitumiczne, owszem, była tam jakaś blaszunia, ale praktycznie znikomej grubości, która śrubokrętem wydawała się ok, a jak przywaliłeś młotkiem gumowym, to wyskoczył krater hehe. Dopiero po zerwaniu tego całego gówna okazuje się co tam siedzi naprawdę - foty poniżejPawel18PL pisze:To chyba miejsce typowe ten róg dachu bo też tam mam rudąkurna muszę swoją odrudzić od nowa

i dopasowywać na płasko, drutu nie żałować.
  i dopasowywać na płasko, drutu nie żałować.
 gdzie mam wrócić.
 gdzie mam wrócić.
 .
.

No masz, to dziś będzie najkrótszy z moich up'ów.
 No masz, to dziś będzie najkrótszy z moich up'ów.

Hmm, ile to lansu by było na forum fanatyków
 Hmm, ile to lansu by było na forum fanatyków 
 SPOKOjnego Sunny gti, oczywiście foowooz i Almejro - mój dupowóz lpg powered
 SPOKOjnego Sunny gti, oczywiście foowooz i Almejro - mój dupowóz lpg powered 
No ba, tylko, że wiesz, chronicznie i nieuleczalnie choruję już lata na 5d a'la sss i łamie się w sobie, czy malunek, czy jakaś buda na swap, generalnie jeden pieniądz, z kolei w 3 auto nie chcę się pakowaćSPOKOjny pisze:Co dwa chrupki to nie jeden

Jak tak dalej pójdzie, to będzie swap z foowooza i sprzedanie reszty na fruty, niż w całości, jakaś masakra
  Jak tak dalej pójdzie, to będzie swap z foowooza i sprzedanie reszty na fruty, niż w całości, jakaś masakra  

Nie chciałem typowego CAI, bo bez hydroshielda to tak sobie, a dwa coś poprawić pod zderzakiem w 100nx, to dramat. Efekt na drodze przerósł oczekiwania, kolejna tania siła panowie i panie
 Nie chciałem typowego CAI, bo bez hydroshielda to tak sobie, a dwa coś poprawić pod zderzakiem w 100nx, to dramat. Efekt na drodze przerósł oczekiwania, kolejna tania siła panowie i panie