Moderatorzy: Seba WWA, Ryba, Sajmooon, janusz, Zielkq

bardzo duzo cackania i kasy Was czeka, ale wartokrzyslikejazz pisze:Pod kocyki hehe.
Auto brata, ale ja też nim jeżdżę:)
Na przyszły rok w planach żółte blachy.

hehe
 hehe  

Zagadaj do mnie na PW bądź pod numer telefonu 0-666-039-376:) pozdrawiam!!
 Zagadaj do mnie na PW bądź pod numer telefonu 0-666-039-376:) pozdrawiam!!

Fakt jak jeździłem w ubiegłe lato takim to wszyscy się oglądalilukasgt pisze:i powiem,że taki KANT zrobi większe wrażenie na ulicy niż najnowszy mercedes haha
 Dzieciom palcami pokazywali. a Co wysiadałem to zaczepiali
 Dzieciom palcami pokazywali. a Co wysiadałem to zaczepiali 

. Ojciec w swoim zielonym Fiacie 125p też miał takie. Jak raz jechaliśmy i się się wstążeczka wyciągnęła do 130 hmmm te czasy.
. Ojciec w swoim zielonym Fiacie 125p też miał takie. Jak raz jechaliśmy i się się wstążeczka wyciągnęła do 130 hmmm te czasy.ee tam ..janusz pisze:straci klimat i urok

baja
 baja  

Siedzenia są w super stanie, wiesz, opinie są różne, ale na żywo te tygryski fajnie się prezentują, nawet brat się do nich przekonał.Michalllo pisze: Co do waszego tao naprawdę fajny sprzęt
Tylko wywalcie te obrzydliwe "tygryski" Macie na bank super siedzenia
![:]](./images/smilies/kwadr.gif) Pogratulować Polish Muscle Cara
 Pogratulować Polish Muscle Cara ![:]](./images/smilies/kwadr.gif) Swojego czasu chorowałem na takiego, bo przyjaciel miał w spadku po dziadku, ale nowszego już z "normalnym" obrotomierzem a'la Łada. "Burgund" bo taki miał kolor, był o tyle wyjątkowy, że dziadek był mechanikiem z zamiłowaniem do sporów motorowych. Silnik Łady jakiejś "sport" 1500 pojemności fabrycznie 82KM, wał z BMW 3 rekina, dwa gaźniki motocyklowe, "sportowe" świece na oddzielnych cewkach, wyczynowa wkładka filtra powietrza bez obudowy zamontowana pod wlotem na masce, itd. do tego dodatkowe halogeny z przodu i chlapacze. Autko wyglądało jak rajdówka, niestety zgniło nieużywane na placu, a chciałem je odkupić, to mi sprzedać nie chciał
 Swojego czasu chorowałem na takiego, bo przyjaciel miał w spadku po dziadku, ale nowszego już z "normalnym" obrotomierzem a'la Łada. "Burgund" bo taki miał kolor, był o tyle wyjątkowy, że dziadek był mechanikiem z zamiłowaniem do sporów motorowych. Silnik Łady jakiejś "sport" 1500 pojemności fabrycznie 82KM, wał z BMW 3 rekina, dwa gaźniki motocyklowe, "sportowe" świece na oddzielnych cewkach, wyczynowa wkładka filtra powietrza bez obudowy zamontowana pod wlotem na masce, itd. do tego dodatkowe halogeny z przodu i chlapacze. Autko wyglądało jak rajdówka, niestety zgniło nieużywane na placu, a chciałem je odkupić, to mi sprzedać nie chciał 
 Pierwsze auto które prowadziłem w życiu
 Pierwsze auto które prowadziłem w życiu  I troche mi sie z P10 kojarzy
 I troche mi sie z P10 kojarzy  Jak kiedyś kiedyś bede miał możliwości to sprawie sobie tak weekendowóz.
   Jak kiedyś kiedyś bede miał możliwości to sprawie sobie tak weekendowóz.