GRATULACJE MACuMacGayver pisze: 128.8KM i 157.2NM![]()
15.6s / 1/4mili

PS: Kategoria do 1,6 była najniższą?
Moderatorzy: Seba WWA, Ryba, Sajmooon, janusz, Zielkq
GRATULACJE MACuMacGayver pisze: 128.8KM i 157.2NM![]()
15.6s / 1/4mili
Ja biorac przyklad z projektow z UK wzmocnilem belke pod chlodnica wspawany jest tam teownik i od niego ida zastrzaly do podluznic https://lh6.googleusercontent.com/-_jy_ ... C_0266.JPG (w UK wstawiaja dolna belke od almery) MacGayver moje gratulacjeMacGayver pisze:Druga sprawa. Po zmianie silnika i nowej przedniej belki jest mus żeby zrobić wzmocnienie belki pod chłodnicą bo niestety ona pracuje. I tu narodził się pomysł żeby z profilu zrobić połączenie między podłużnicami pod belką, wpięcie tego z belką wzdłużną i dodatkowo dać zastrzały do śrub od wahaczy. Co myślicie, wzmocni to wystarczająco?
...hahaha... wyobraziłem sobie przez chwilę Szalonego w majkrzeMacGayver pisze:Wszystko szybko ogarniane bo w sobotę wybieram się polatać na Wyrazowie. Poświrujemy trochę z Szalonymjak ktoś ma ochotę się przyłączyć to wpadać
Przeca on matizem popylał kiedyśHahkuh pisze:wyobraziłem sobie przez chwilę Szalonego w majkrze
Aisin póki co klei jak głupi - do przyszłego roku do turbo powinien wytrzymaćArbuz pisze:A co do AISINA to dlaczego nie wysłałeś koła do Otoczaka i sprzęgła do Radzika ?