lordkain pisze:
Właśnie podczas powrotu okazało się, że coś nie bangla u mnie więc ve nie pokazało tego co powinno. P0171 wyskloczył czyli zbyt uboga mieszanka, falowanie obrotów itp. Sonda, wtyczka wtrysku albo wtrysk szlag trafia. Jutro powinno być wiadomo.
No i mamy odpowiedź, bo naprawdę byłem zaskoczony o co tu chodzi ?

- ale spokojnie, rewanż w przyszłym roku
Coobcio pisze:Ladny wynik na hamowni wyszedl i czas takze przyzwoity jak na te warunki ktore tam panowaly - ponoc lekko pod gorke no i pod wiatr
Ps. to jednak nie panewka stukala ?
Pewno hydroregulatory w glowicy, na cieplo cisza ?
Dzięki Kuba

, a co do stukania to nie panewka a najprawdopodobniej to co napisałeś bo jak się nagrzeje to cisza i spokój
Szymeq pisze:Miałem okazje przejechać się z Owocem na lotnisko ... siadam ... a tu pasów nie ma na prawym ... Lekka buda czyni cuda ... nie ma co sie sprzeczać .... taczka a w środku przez tel nie pogadasz zbytnio .... Ale fajowe auto ... i faktycznie pasuje do Arbuza...
A po co pasy w takim aucie ?:P i tak nie przeżyjesz
Szalony pisze:Arbuzowóz dał radę, na zakończenie zmagań lotniskowych był nawet pokaz driftu w parze z Macgayerem.
Wrzuć na youtube

, chętnie zobaczę
A ja jednak jeszcze muszę dopracować wozik. Teraz na spokojnie widzę co mam nie tak, co jest jeszcze do zrobienia aby to jechało jeszcze lepiej i bezpieczniej

. Na pewno wiem że waga jeszcze za duża ale to w swoim czasie ją zniweluje

. Nie ukrywam że jeśli mi się uda to będę chciał jeszcze zwiększyć moc w tym moim sunnym i teraz zastanawiam się czy VE czy np. inne wałki do mojego SR20DE i postawić na skrzynie z VZR

. Wiem jedno, czeka mnie jeszcze dużo pracy z tym projektem ale myślę że w przyszłym roku zobaczę jakieś 14,5
Ps. padło mi sprzęgło, jak już wracałem do domku to jak wbijałem z 2 na 3 to palił i przez sekundę nie szło ujechać
Odrazu na starcie zapytam, jakie sprzęgło polecacie i proszę odrazu przybliżoną cene podać 
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą ....
SPRZEDAM WAŁKI DO SR20DE PODNOSZĄCE MOC....