http://www.youtube.com/watch?v=c_xtqn47 ... e=youtu.be
zmienna faza NVCS jeszcze nie podpięta, wydech podpięty pod serię od Micry, AFR w granicach 14.4 więc trzeba troszkę podlać a mimo to jeździ dość przyjemnie

Moderatorzy: Seba WWA, Ryba, Sajmooon, janusz, Zielkq
no wczoraj tez była ustawka z klubowym P10 GT, nie wiem ile dokładnie tam ma koni ale do pewnego momentu równo, a powyżej 100km/h już micra zostaje w tyle, także jest okNeptune pisze:Zwykłe SR 2.0 powinien brać na luzie.
tak jak mówiłem niestety mam szkołę w w ost weekend majaArbuz pisze:Bedziesz na koniec maja w Sieradzu na pojeżdżawce ?:)
Sam nie wiem ile mam niestety nie mierzona , a auto czysta seria. Nic nie robioneMacGayver pisze:no wczoraj tez była ustawka z klubowym P10 GT, nie wiem ile dokładnie tam ma koni ale do pewnego momentu równo, a powyżej 100km/h już micra zostaje w tyle, także jest okNeptune pisze:Zwykłe SR 2.0 powinien brać na luzie.![]()
muszę jeszcze zakupić dzisiaj nowe świece NGK (teraz miałem jakieś używki do odpału tylko), przewody NGK też już niedługo będą u mnie no i muszę prawy przegub wymienić, bo już odmówił posłuszeństwa![]()
tak jak mówiłem niestety mam szkołę w w ost weekend majaArbuz pisze:Bedziesz na koniec maja w Sieradzu na pojeżdżawce ?:)
najlepsze jest to że jeszcze NIEbombel pisze:Podłaczyłes zmienne fazy?
jeszcze chwilkaJastrząb pisze:no to czas na film![]()
![]()
wpadaj to pokażę Ci Łódź z lotu ptakakamil12 pisze:Macu chyba jutro podjadę normalnie zobaczyć ten przeciąg i pioruny z du..
z tym się wstrzymam do zlotu - waga waga wagaArbuz pisze:Wpadaj do mnie to wsadzimy jakaś skromna klateczkę by sztywno Ci w niej było
WagaMacGayver pisze:z tym się wstrzymam do zlotu - waga waga wagaArbuz pisze:Wpadaj do mnie to wsadzimy jakaś skromna klateczkę by sztywno Ci w niej było![]()
Nie zgodzę się z tym....do kjsów jeszcze brak wspomagania jest ok, ale niestety na jakieś mniejsze i ciaśniejsze pojeżdżawki brak wspomagania w aucie gdzie było wspomaganie jest porażka, kierownica bardzo pręży i jest niebywale niewygodnie....GHOSTRIDER pisze:Wywal wspomaganie:)
I zamontuj lzejsze kola to tez zrobi swoje.