będę...zdzwonimy się...ale w jeden dzień to mi felgi nie wyschnąDodo pisze:od 29.04 do 02.05 jestem na miejscu zapraszam

dobra propozycja końcowa i w dwa już wyschną miejsce mamy dla Was na nocleg no i przy okazji to można takiego nie oficjalnego spota zrobić tzn. koszulkowegosłoma79 pisze:ale w jeden dzień to mi felgi nie wyschną
już od kilku lat jak tylko sięgam pamięcią ciężko będzie dogodzić każdemu z terminem bo jak nie wypadnie komunia to inne imprezy rodzinne lub praca... więc jak dobrze pójdzie na w niedzielę na spota wysyłam delegację dziewczynkomodore pisze:To może jednak sobota bardziej będzie pasować (chyba, że komunie w soboty też są)?
Czyżby obrazek w podpisie stał się faktem? Gratuluję!lesio5251 pisze:Ok już mi pomoc nie jest potrzebna
No tak właśnie dziś ją kupiłem wielkie dziękistefino pisze:Czyżby obrazek w podpisie stał się faktem? Gratuluję!lesio5251 pisze:Ok już mi pomoc nie jest potrzebna
Dziękimartins pisze:No lesio, ładna niunia
Nie jest to niestety 144 konna tylko 115:) ale w zupełności wystarczy a co do prezentacji to będzie ale trochę później jak znajdę chwilkę czasuDubSon pisze:Ladna 144, czekamy na prezentacje