powitać
WIELKOPOLANIE ŁĄCZMY SIE !!!
świece się na niebiesko wiedz już odwrotu nie ma 
cie do celu

wpadaj śmiało możesz się podchaczyć do mnie jak byś jechał z Powidza zaprowadzęscorpio pisze:jeszcze mnie nie było na żadnym spocie i tak myślałem że kiedyś może bym wpadł na lokalny, jeszcze przed ogólnopolskim na który się dziś właśnie zapisałem
cie do celu
a czy byłby ktoś zainteresowany grupowym wypadem na King of EuropeTOMMY1981 pisze:To była tylko propozycja.Mi pasuje 14-15 i 21-22.
http://www.pfd.org.pl/
akurat 21-22 kwietnia
z NISSANEM od 2006r. 
GTI
 "jedyna taka" sprzedana
						GTI
ja jestem za byłem już na tym i super byłoDodo pisze:a czy byłby ktoś zainteresowany grupowym wypadem na King of EuropeTOMMY1981 pisze:To była tylko propozycja.Mi pasuje 14-15 i 21-22.
http://www.pfd.org.pl/
akurat 21-22 kwietnia
[ Dodano: 2012-04-01, 13:17 ]
no trochę będziesłoma79 pisze:Patrząc na listę wpłat niezła ekipa nam się szykuje na ogólnopolski
- stefino
 - fanatyk nissana
 - Kontakt:

Wiadomo- Wlkp nigdy nie zawodzi frekwencją 

Prezentacja beżowego Bluebirda: viewtopic.php?t=939 Prezentacja czerwonego Bluebirda: viewtopic.php?t=946
						Chciałbym powiedzieć, że grupka konkretnych nissanów chciałaby się dołączyć 
ostatniej soboty ponad 10 nissanów 100nxy i 200sxy wyruszyły na miasto by zadać szyku na ulicy, było bardzo sympatycznie i klimatycznie owe grupy czyli 100nx squad i turbokillers chciałyby z wami zrobić grilla / ognisko wyszedł by mały zlot z tego

jakieś terminy na kolejnego spota 14/15 kwiecień ?

ostatniej soboty ponad 10 nissanów 100nxy i 200sxy wyruszyły na miasto by zadać szyku na ulicy, było bardzo sympatycznie i klimatycznie owe grupy czyli 100nx squad i turbokillers chciałyby z wami zrobić grilla / ognisko wyszedł by mały zlot z tego
jakieś terminy na kolejnego spota 14/15 kwiecień ?
Project: Midnight puprle Twin Turbo Z32 EU
Daily: Black g35 sedan US
Family car: Black Z50 EU
						Daily: Black g35 sedan US
Family car: Black Z50 EU
Dodo tak myślałem na początku bo już mamy doświadczenie jako załoga z zeszłego rokuDodo pisze:słoma79, to ja myślałem że pojedziesz jako mój pilot ale możemy jechać na zmianęP.S. kierowca nie pije podczas jazdy
w związku z tym szukam osoby na stanowisko odprowadzacza mojego dysponującego przerażającą mocą ok 87KM auta.dokładnie chodzi o to, żeby ktoś wrócił moim autem z lotniska do ośrodka w czasie kiedy ja będę pilotował Doda
Wymagane:
- prawo jazdy
- trzeźwość
- doświadczenie w prowadzeniu aut o dużej mocy
- KOBIETY PŁCI PRZECIWNEJ MILE WIDZIANE
- stefino
 - fanatyk nissana
 - Kontakt:

Prezentacja beżowego Bluebirda: viewtopic.php?t=939 Prezentacja czerwonego Bluebirda: viewtopic.php?t=946