Klub zrzeszającym miłośników marki nissan. Dzielimy się informacjami na temat nissana, udzielamy porad, organizujemy spoty lokalne jak również zloty ogólnopolskie. Łączny nas wspólna pasja do marki.
kolejny Furex zostanie odratowany. Z tymi SR-kami to już szkoda pisać bo wokoło siada jedna za drugą. Rocznik, przebieg i butowanie kilkunastoletnich aut robi swoje.
hehe przeżyliśmy właśnie z Rybą tą samą opcję - wyciąganie sr20 z Almerki Killera2000 ... mało miejsca skubana ma do tego wiązka, gaz itp... u Was łatwiej bo macie żurawia My siłą rąk
BTW. ciekawe, która Alma będzie szybsza na Zlocie 2012
VE to inna para kaloszy, nie ma się co porównywać.
Szkoda że już nie jeżdżę N/A walka o każdego konia była podniecająca Tak czy inaczej kibicuje klasie 2.0 co roku coraz silniejsze wozy... dużo świeżych sr-ek będzie, może Micra 2.0
Kolektor dolotowy jest z P11 GT, przepustnica z SR20VE. Silnik już na aucie i częściowo podłączony. Fotki zamieszczę po zakończeniu prac.
Nie da się bez rzeźby odpalić tego na kolektorze z P11.144.
BOCA MOTORS Serwis i Modyfikacje Samochodów Osobowych i Terenowych. Naprawy szybkie i bardziej zaawansowane, Tuning, Off Road. 512 995 765 fb Bocamotors Zapraszam!
Obecnie na przepływce z Sunnego GTi. Modyfikacje to SSAC + fi60, stożek, zapłon+
Ostatnio zmieniony 2012-03-17, 20:46 przez bodek, łącznie zmieniany 1 raz.
BOCA MOTORS Serwis i Modyfikacje Samochodów Osobowych i Terenowych. Naprawy szybkie i bardziej zaawansowane, Tuning, Off Road. 512 995 765 fb Bocamotors Zapraszam!
Obrotek nie działał, później działał, teraz znowu nie działa, jutro może znowu działać Nic przy nim nie ruszałem.
no właśnie nie była jeszcze hamowana i raczej dopiero ja to zrobię u nas po wpłynięciu jakiejś kasy na konto... bo przyjemności i wydawanie kasy na nie to fajna sprawa ale trzeba jeszcze rodzinę i dom utrzymać... no chyba że się coś zmieni i przy odbiorze się wybierzemy z bodkiem na hamownie
Dodo daj znać jak wrażenia z jazdy powrotnej? Jakie masz odczucia? To że banan ciągle aktywny to wiem ale jakieś szczegóły, porównanie z poprzednim by się również przydało.
Szymeq pisze:Myślę, że po jeździe po Wawie pokocha Wielkopolskie korki
oj tak
bodek pisze:Po konsultacji, myślę, że banan jest
dokładnie
ogólnie super się zbiera już od samego dołu i ciągnie że hoho no jestem pod wrażeniem tego serca stare biło resztkami sił ale dawało jakoś radę to nowe śmiga i równo pracuje jest różnica i to spora jeszcze tylko na hamownie i sprawdzić co tam bodek wyskrobał