generalnie, to niżej się nie daWiooreck pisze:jakoś skomplikowanie jest tam trafić??

Haha xD już umiem wyrecytować, jak wierszykzyku1908 pisze:Wiooreck, weź sobie to lepiej na kartce zapisz bo nie zapamiętaszwronek pisze:W prawo, w lewo, prosto, w prawo w dół, w prawo, prosto, w prawo, prosto, w prawo, prosto, w prawo, w dół, w prawo i już jesteś na miejscuhehe
do niektóych moich postów to troszkę poczucia humoru trzeba miećsunniak1.6sr pisze:Twardziele , nie twardziele, jak ma padac deszcz i ma być zimno to nie wiem po co moknąć i marznąć .
Ale ja będęsunniak1.6sr pisze:mnie nie będzie
Może nie... bo się zatnę...zyku1908 pisze:To lepiej żebyś umiał bo sprawdzę Cię na spocie czy na prawdę się wyuczyłeś
Jak się ma sr20 to i się można pobawićprimeraP10 pisze:A że taka łądna pogoda jedziemy po spocie gdzieś ? Się pobawić ^^
Żebym wiedział że nie przyjedziesz to bym się zjawiłainkaa pisze:A ja jak zwykle nie dojechałam, chyba przestanę pisać, że będę to może wtedy dojadę. Przyczyny też tradycyjnie niezależne ode mnie.
ainkaa pisze:trzeba było zgłosć się po kopa do nas do domku, a przy okazji kawkę lub herbatkę pyszną wypićSerwises pisze:A tak na poważnie to byłem w Łodzi,nawet na Sikawie
jak "nie był w stanie", to nie herbatka czy kawka była mu w głowieSerwises pisze:nie byłem "w stanie"ainkaa pisze:trzeba było zgłosć się po kopa do nas do domku, a przy okazji kawkę lub herbatkę pyszną wypićSerwises pisze:A tak na poważnie to byłem w Łodzi,nawet na Sikawie