Teraz przyszedł czas na zderzak z wersji SR

Oto foto: https://picasaweb.google.com/1119625571 ... directlink
Zastanawiam się czy malowac w kolor czy może na element lakierowany nakleić stickery (?)

Moderatorzy: Seba WWA, Ryba, Sajmooon, janusz, Zielkq
Stickery mi się podobają i chcę coś mieć na aucie, ale zastanawiałem się gdziescubzik pisze:to zależy w jaki styl chcesz iść ..
też myslę, ze wyglądałoby całkiem fajniescubzik pisze:wydaje mi się że fajny sticker pasowałby do srebrnej budy z czarną, matową maską od GTI-ra
a takie grille nie były czasem tylko w gaźnikowcach ?MacGayver pisze:Te przed liftem z czarnym wnętrzem na kształt plastra miodu
hmm ja spotkałem takie grille wyłącznie w gaźnikowcachCubuś pisze:typach do 1993 roku
Zderzak mam razem ze światłami od Exa z forumciapek pisze:Zderzak to ta nowka z allegro? halogeny kompletne skąd dorwałeś?.zderzak maluj. ewentualnie trochę stickerów nie zaszkodzi, mam grill przedliftowy nówka nigdy nie zakładany, jakiś zamiennik chyba nawet z ABS-u zrobiony. jakby coś PW.
Odbiorę Ci.DubSon pisze:O, to supertylko na lutowy spot chyba nie wpadnę, bo zajęcia mam przsunięte na 25-26 luty
Jest to jakiś tani marketowy pneumatyk. Ciśnienie od 8-10 barów zapewnia sporą siłę i odpowiednie obroty. Plusem jest to że ma większe obroty i jest wygodniejszy w użyciu.Adams pisze:Ty pracujesz na pneumatycznym - są jakieś plusy? Jakie w praktyce zasilanie w powietrze jest potrzebne (mam kompresor 222l/min, 50l, 2hp,max 8bar)? Są do tego jakieś dłuższe sztyce żeby wejść do środka kanałów kolektora?