Idealne bez lipy i każdy się zmieści i odnajdzie
Łódzka Grupa
-
primeraP10
- fanatyk nissana
Strona nie została znaleziona.Morphinus8 pisze: http://mapy.zumi.pl/,,,19...ointY=51.795152
-
ainkaa
- sunniak1.6sr
- fanatyk nissana
-
ainkaa
misiar90
Ty awaria, ja odpowiedź długimi
Wyjechaliśmy spod zusu fajną gromadką (cubuś, młodzieniec, wronek,maro+kazik, morphinus+żonka, wąski+Justyna, neptune+ryba, mac i ja+voytass) troszkę porozdzielał nas przejazd porozrzucało nas po parkingach, ale jakimś cudem się odnaleźliśmy, do gromadki dołączył jeszcze killer i kamil12. Wrażeniami niech podzielą się ci, którzy zostali do końca.
Dobrze było Was zobaczyć
P.S. Jeśli kogoś pominęłam to przepraszam.
Co do pytania o ludzi: nas jak widać sporo, a innych aut, no cóż, mały ten parking pod m1 jest raczej
Wyjechaliśmy spod zusu fajną gromadką (cubuś, młodzieniec, wronek,maro+kazik, morphinus+żonka, wąski+Justyna, neptune+ryba, mac i ja+voytass) troszkę porozdzielał nas przejazd porozrzucało nas po parkingach, ale jakimś cudem się odnaleźliśmy, do gromadki dołączył jeszcze killer i kamil12. Wrażeniami niech podzielą się ci, którzy zostali do końca.
Dobrze było Was zobaczyć
P.S. Jeśli kogoś pominęłam to przepraszam.
Co do pytania o ludzi: nas jak widać sporo, a innych aut, no cóż, mały ten parking pod m1 jest raczej
Ostatnio zmieniony 2012-03-04, 01:46 przez ainkaa, łącznie zmieniany 2 razy.
Ludzi było tyle że od cmentarza na parking jechałem około 25min, spotkanie pod zusem i pojechaliśmy na parking po czym nie miałem gdzie zaparkować, ludzi jak to misiar powiedział w ch..... i pojechałem do domu, szkoda ale chyba nikt nie przewidział takiej frekwencji. A że byłem od 7:00 na nogach i trochę styrany to podjąłem decyzję o powrocie
Miło było zobaczyć Wasze mordki chociaż na tak krótko
Do zobaczyska następnym razem 
-
ainkaa
-
ainkaa
i ja dziękujęainkaa pisze:Dzięki wszystkim przybłym za przybycie, za wspólne marznięcie, za relacjonowanie by wronek i za poszukiwanie się na parkingu
frekwencja dopisała
miły "before-nissan-spot" pod ZUSem
dzięki wszystkim za przybycie
wronek pisze:Cały czas mam w nosie gume
ok. 1.30 byłem w "pewnym" miejscu, ale na ów czas frekwencja była średnia.
chyba dopiero się zjeżdżali
-
primeraP10
- fanatyk nissana
Byłem ale w tym korku nie odnalazłem zusu do tego przygoda była z dziewczyny autem bo uciekł plyn chłodzący. A potem po 2 w nocy na d... pojechałem i tam też się dzialo.
Ostatnio zmieniony 2012-03-05, 08:00 przez primeraP10, łącznie zmieniany 1 raz.
Było ciekawie ale trochę bałagan jak dla mnie.Z Killerem się po przyjeździe widziałem a później już nie odbierał.A jak do domu wracałem to jechał Wąski przede mną.A tak poza tym to mieć hak w aucie to fajna sprawa 
Polska Jazda http://www.polskajazda.pl/Profil,Fiat,P ... mera/25888
Mój BLACK BOX: viewtopic.php?t=3262
Mój BLACK BOX: viewtopic.php?t=3262
- killer2000
- fanatyk nissana
czyżby przydał się na wczorajszym spocie ?ANDREW pisze:mieć hak w aucie to fajna sprawa
Uważaj blabla na ZUOOOOOOOO
JEST:Scubzowy SilverFlea
JEST:Mżonkowy Biały SSS:)
BYŁO: Mżonkowa Biała "Beza"
JEST:Scubzowy SilverFlea
JEST:Mżonkowy Biały SSS:)
BYŁO: Mżonkowa Biała "Beza"
-
ainkaa
nie widziałamzyku1908 pisze:Szkoda że ja nie zdążyłem przyjechaćparę dziwnych opcji wyszło jak jechałem na miejsce
lecz widziałem ainke jak jechałem na stacjęładna micra
nie wiem czy mnie widziałaś przejechałem Ci prawię przed maską ciemny 100 nx
a tak to do Ciebie ktoś dzwonił czyli mamciawąski pisze: to pewnie bym kogoś wydzwonił i odnalazł
Jak dla mnie fajny spot, wszak daaawno Was nie widziałam
Co do dzisiejszego spotu to sunniak wcześniej mówił, że w porcie się spotykamy. My niestety odpadamy, czas po Szelmy do dziadków pojechać
- Morphinus8
- stały bywalec
My też wszystkim dziękujemy. 
Prędkość nie zabija

Zabija zbytnia pewność siebie

Ku przestrodze: http://www.youtube.com/watch?v=7sJg9PuXMRk&NR=1
Zabija zbytnia pewność siebie
Ku przestrodze: http://www.youtube.com/watch?v=7sJg9PuXMRk&NR=1