Łódzka Grupa
- sunniak1.6sr
- fanatyk nissana
- sunniak1.6sr
- fanatyk nissana
to ja zarzucę pomysł pod rozwagę wszystkich: może w tygodniu jakiś spocik wieczorem gdzieś 
pogoda jak na koniec grudnia ma być ładna: zero deszczu, zero śniegu i powyżej zera
bo kolejna niedziela to "Nowy Rok" więc raczej mało kto będzie w stanie

pogoda jak na koniec grudnia ma być ładna: zero deszczu, zero śniegu i powyżej zera

bo kolejna niedziela to "Nowy Rok" więc raczej mało kto będzie w stanie

była Primera P11 SLX 96' 1,6 16V 99KM
była Primera WP12 Visia 05' 1,8 16V 116KM
jest Duster IFL Black Shadow 17' 1,6 16V 114KM
była Primera WP12 Visia 05' 1,8 16V 116KM
jest Duster IFL Black Shadow 17' 1,6 16V 114KM
KARTA RABATOWA ORLEN- kto zainteresowany, zgłaszać się... koszt 10zł/szt
viewtopic.php?t=6633&postdays=0&postorder=asc&start=30
możecie się dopisywać do listy pojedynczo lub złóżcie zamówienie grupowe wtedy za przesyłkę będziemy płacili tylko raz (jako grupa).
viewtopic.php?t=6633&postdays=0&postorder=asc&start=30
możecie się dopisywać do listy pojedynczo lub złóżcie zamówienie grupowe wtedy za przesyłkę będziemy płacili tylko raz (jako grupa).
Ostatnio zmieniony 2012-01-03, 21:53 przez Tuśka, łącznie zmieniany 1 raz.
"O ludziach posiadających samochód nie powinno mówić się zmotoryzowani tylko skołowani."
Andrzej Majewski
"Tym, którzy mają samochody, wydaje się, ze już są w niebie. O naiwni, nie wiedzą, że muszą się jeszcze zabić."
Mieczysław M. Szargan
Andrzej Majewski
"Tym, którzy mają samochody, wydaje się, ze już są w niebie. O naiwni, nie wiedzą, że muszą się jeszcze zabić."
Mieczysław M. Szargan
witam!NissanDreams pisze:Witam Grupę Łudzką![]()
Teraz w niedziele jest jakiś u was spocik?Ja z Modym19933 Moze wpadniemy do was jak się uda Bynajmniej mamy taki plan
trzeba poznać nowym ludzi i ich pojazdy....

najbliższy spot odbędzie się prawdopodobnie w najbliższą niedzielę, tj. 08-01-2012.
szczegółowe informacje zamieści nasz moderator sunniak1.6sr na bieżących stronach tego tematu lub na stronie nr 1 . (klik)
w sezonie zimowym spotykamy się zazwyczaj na parkingu CH Port Łódź przy ul. Pabianickiej 245 lub na parkingu (poziom "-2") kompleksu Silver Screen przy Al. Piłsudskiego 5.
pozdrawiam!
- sunniak1.6sr
- fanatyk nissana
Owszem w tym tygodniu wypada Silver. Pierwsze pół godziny darmowe, a dalej to z tego co pamiętam 2.5 za godzinę .MlodyLDZ pisze:Teraz Silver wypada.Parking w Silverze jest płatny- tak dla informacji.
[ Dodano: 2012-01-03, 22:38 ]
Jeżeli mówisz np o zapisach na karty rabatowe, to nie robię listy bo i tak duża część osób już się zapisała.Skazony pisze:fajna sprawa
imo mamcia lub tatko mogli by zacząć ogarniać temacik ze str naszej uckiej
- sunniak1.6sr
- fanatyk nissana
dokładnie to miałam na myśli, koszt przesyłki 5 zł, to chyba lepiej by wszystkie na jeden adres poszły...?MacGayver pisze:No ale fajnie by było jakbyś jeszcze ogarnął ta grupkę osób, myślę że wysłać jakieś grupowe info do Tuśki żeby wszystkie karty wysłała na przykład do Ciebie. Myślę że nie jest za późno bo jeszcze to nie poszło
Z listy wynika, ze przelewu dokonał juz scubzik, proponuję, by poprosić go o użyczenie nam swojego adresu-tzn. by wszystkie karty łódzkiej do niego trafiły. Swoją drogą chyba oprócz chętnych dobrze byłoby tez ogarnac dane, które maja byc na karcie i przesłać je do tuśki. Taka skromna sugestia.
Pozdro.
- sunniak1.6sr
- fanatyk nissana
Ja mam inną koncepcję , i tak każdy z Was musi wysłać dane jakie mają znaleźć się na tej karcie więc niech każdy kto chce wyśle te dane Tuśce i tyle. Kiedy Tuśka będzie miała te karty w ręku to się jej powie aby te z łódzkiej ( napisze się kto jest z łódzkiej) trafiły do Łodzi np na mój adres. Powinno być prościej niż robienie dodatkowych list i zbieranie dodatkowych adresów , danych itd. Czyli kto zapłacił temu Tuśka wyrobi a później prześle grupowo do nas