nie nie .. tylko łapyDuchu pisze:całą pryskaj

Moderatorzy: Seba WWA, Ryba, Sajmooon, janusz, Zielkq
nie nie .. tylko łapyDuchu pisze:całą pryskaj
.. oj tak .. a łapy pod kolor akcesoriów sąkomorokoro pisze:cała blue mysle ze gorzej by się prezentowała
zalutowałem "normalnie" na tzw kamień .. a potem docisnąłem fest śrubą z tej końcówki - na fotce widać imbusa...Ryba pisze:Scubzoo... lutowałeś końcówki pod mase ..
hmm .. mam nadzieję , że w poniedziałek głowa idzie do roboty .. no i dół .. muszę obniżyć koszta ... ale części chcę dobre . na razie jeszcze nie wiem co i jak . , ale chcę minimum wysoką , cywilną półkę .. jeśli jednak różnice w cenach będą niewielkie (jak w przypadku sprzęgła) to biorę hardcorowe części ..Ryba pisze:Kiedy nowe panewy i pierścienie wkładasz.. na jakie firmy stawiasz.
hmm mnie zawsze uczyli "pobielać" przewody .. ale to jest w takim miejscu, że zawsze będzie można wymienićMacGayver pisze:Nie powinno się lutować tych grubych przewodów tylko zaciskać. Chodzi o utlenianie i możliwość grzania się przewodów.
hmm.. bo blok będzie niebieskiScubzik, czemu akurat czerwona podstawa pod aku
wszystko ok, zgodzę się z pobielaniem, ale nie w tym przypadku. Tutaj te przewody pracują w wyjątkowych warunkach. wilgoć, temperatura itp. Jak robisz coś z elektroniką gdzie jest sucho i normalna temperatura to takhmm mnie zawsze uczyli "pobielać" przewody .. ale to jest w takim miejscu, że zawsze będzie można wymienić
mhm.. zobaczymy .. w razie co jak pisałem to można będzie łatwo wymienić ten przewódMacGayver pisze:wszystko ok, zgodzę się z pobielaniem, ale nie w tym przypadku. Tutaj te przewody pracują w wyjątkowych warunkach. wilgoć, temperatura itp. Jak robisz coś z elektroniką gdzie jest sucho i normalna temperatura to tak