niestety jest montowany tylko na jedną śrubkę i trochę brzęczy ale przewiercę jeszcze jeden otwór i powinno być dobrze
 niestety jest montowany tylko na jedną śrubkę i trochę brzęczy ale przewiercę jeszcze jeden otwór i powinno być dobrze 
Moderatorzy: Seba WWA, Ryba, Sajmooon, janusz, Zielkq
 Ma ktoś może rysunek /schemat dobrego silencera. Mam jeden, ale jest kiepski.
 Ma ktoś może rysunek /schemat dobrego silencera. Mam jeden, ale jest kiepski. coby druciaka nie wydmuchało .. i wsio .. walor dżwiękowy taki sobie .. ale wycisza
 coby druciaka nie wydmuchało .. i wsio .. walor dżwiękowy taki sobie .. ale wycisza
, zgadza się .. jak jest nieco "przyblokowany" to lepiej idzie od "dołu" - góra jest lepsza na przelocieDuchu pisze:mi wręcz przeciwnie wydaje mi się, że z wkładką nawet lepiej idzie a
true, true ...rz pisze:W codziennym uzytkowaniu nie jezdzi sie non stop gora
dokładnie jak Waść zapodajeszDuchu pisze:dokładnie a jest ciszej, poza tym wyjęcie silencera to jest 2 minuty roboty i można się ganiać i hałasować

co wieczór jest przejazd i próba możliwości na pewno polecam wszystkim założenie rozpórek przód + tył genialnie się prowadzi.
 co wieczór jest przejazd i próba możliwości na pewno polecam wszystkim założenie rozpórek przód + tył genialnie się prowadzi.

hehe .. ale powiem Ci że ma to sens .. bo u mnie nie ma takiego podwyższenia i czasem brakuje tych 2 cm jak wożę różne gratyAli-En pisze:To podwyższenie tylnej rozpórki jest po to żeby się sub zmieścił?

z drugiej strony nie mogło być wyżej żeby boczki weszły na swoje miejsca
 z drugiej strony nie mogło być wyżej żeby boczki weszły na swoje miejsca  
  Ogólnie zadowolony jestem jak na customa w garażu to super wyszło
 Ogólnie zadowolony jestem jak na customa w garażu to super wyszło 

. W tej chwili silnik pracuje jak w zegarku
 . W tej chwili silnik pracuje jak w zegarku  minus jest taki, że przez 500 km nie mogę szaleć max 4k obrotów
 minus jest taki, że przez 500 km nie mogę szaleć max 4k obrotów  a auto aż się prosi albo mi się wydaje albo parę Nm doszło, możliwe też, że był osłabiony przez uwaloną uszczelkę i teraz wrócił do normy za 350 km się okaże
 a auto aż się prosi albo mi się wydaje albo parę Nm doszło, możliwe też, że był osłabiony przez uwaloną uszczelkę i teraz wrócił do normy za 350 km się okaże 

będzie git .. !
 będzie git .. !hehDuchu pisze:Coś co mnie zawsze irytowało czyli pomarańczowe kierunki (dzięki scubzik za przypomnienie) Nareszcie pojawiły się białe. Zamówione zamontowane
 , słuszna decyzja Duchu
 , słuszna decyzja Duchu  :
 :