Co do zawiasu to przednie wachacze zastępuje odpowiednikami z Opla Vectry A i dodatkowo seryjną gumę zastąpie poliuretanem z palety strong-flex

Moderatorzy: Seba WWA, Ryba, Sajmooon, janusz, Zielkq

Hehe dobrejemiol7 pisze:W ramach następnych modów proponuję coś takiego
[url=http://img36.imageshack.us/img36/1561/saab93camper.jpg]Obrazek[/URL]
Uploaded with ImageShack.us
 Ale przy tych planach i mocach jakie są obecnie, to raczej bym dał śmigło i skrzydła zamiast campera....chociaż polatać będzie można
 Ale przy tych planach i mocach jakie są obecnie, to raczej bym dał śmigło i skrzydła zamiast campera....chociaż polatać będzie można  

Kamikadze Saab ClubNajlepsze jest to ze na linie wracalismy godzinke i 10 minut a rekord kolegi w jezdzie na działke wynosi 55minut

Troszke do poprawienia jest no ale takie projekty robi sie latami wiec jest jeszcze troszke czasu
 Troszke do poprawienia jest no ale takie projekty robi sie latami wiec jest jeszcze troszke czasu   Progress jest
  Progress jest  Na półce jeszcze czekaja jak coś 2 zewnętrzne wg coby turbo nie przeład
 Na półce jeszcze czekaja jak coś 2 zewnętrzne wg coby turbo nie przeład  owywało 3 bary jak ostatnio to miało miejsce na siekierkach  (5 bieg szedł  jak 3 )
 owywało 3 bary jak ostatnio to miało miejsce na siekierkach  (5 bieg szedł  jak 3 )  

ale jestem pod wrażeniem ile to mocy można wykrzesać z takiego autka:) a co do holowania, to coś wiem na ten temat jak kiedyś moją rudą z kolegą holowaliśmy 30km, a ja przy 100km/h musiałem ręką szybę wycierać bo aku mi padł w połowie drogi
 ale jestem pod wrażeniem ile to mocy można wykrzesać z takiego autka:) a co do holowania, to coś wiem na ten temat jak kiedyś moją rudą z kolegą holowaliśmy 30km, a ja przy 100km/h musiałem ręką szybę wycierać bo aku mi padł w połowie drogi