u mnie też tylko cała para w niebo idzieDodo pisze:prace przy nismo idą pełną parą
chyba taka jak rok temu przez Piłęmajchrzok pisze:a jaka jest planowana trasa przejazdu do Chojnic?
przez Wągrowiec najbliżej, pozatym moim zdaniem to początek długiego a zarazem pierwszego weekendu wakacji- czyt. masakra na 11- wuchta wiary jadących na koszalin-mielno/kołobrzeg tą że trasąsłoma79 pisze:raczej nie przez Wągrowiecmajchrzok pisze:a jaka jest planowana trasa przejazdu do Chojnic?ale niech się większość wypowie, rok temu przez Piłę lecieliśmy
Przez wągrowiec ile najbliżej? 10 km? Ja jestem za przejazdem przez Piłę. Przez Wągrowiec - nie wiem jak teraz - ale jeszcze niecały rok temu goniłem i jechało mi się gorzej. Trasa węższa. Poza tym więcej miejscowości, więc większa możliwość natrafienia na jakieś procesje. No chyba, że chcemy rozgłosu wśród miejscowej ludnościmajchrzok pisze:przez Wągrowiec najbliżej, pozatym moim zdaniem to początek długiego a zarazem pierwszego weekendu wakacji- czyt. masakra na 11- wuchta wiary jadących na koszalin-mielno/kołobrzeg tą że trasąsłoma79 pisze:raczej nie przez Wągrowiecmajchrzok pisze:a jaka jest planowana trasa przejazdu do Chojnic?ale niech się większość wypowie, rok temu przez Piłę lecieliśmy
![]()
dokładnie rok temu było ok i tylko prędkość prowadzącego kolumnę miejscami była zbyt małamartins pisze:Rok temu jak jechalismy to było całkiem luźno.