Klub zrzeszającym miłośników marki nissan. Dzielimy się informacjami na temat nissana, udzielamy porad, organizujemy spoty lokalne jak również zloty ogólnopolskie. Łączny nas wspólna pasja do marki.
Co do blacharza to mimo, że teraz nie mam kasy na naprawy, to jeśli dałoby radę załatwić jakieś zniżki, to naklejkę na furze z info o jego firmie mogę mieć.
Tak saniak.. bo mam lumpla który mieszka w tamtych rejonach i czesto jeździ do torunia... mowi ze wocławek nadal jest rozkopany tak jak rok temu itp... i w tym jest problem....
Jeżdżę nieraz w tamtych okolicach i cięzko cokolwiek doradzić. Podejrzewam że obie trasy "1" i przez Konin na Bydgoszcz wyjdą podobnie czasowo a "1" troche bliżej. Na Konin lepsza trasa mniej uczęszczana i chyba wygodniej się będzie jechać w kolumnie z tym że tam też za Koninem jedno wahadło jest i trzeba się przebić przez Inowrocław i Bydgoszcz Suma sumarum wolę jednak tą trasę
Mało czasu a tysiąc rzeczy do ogarnięcia, można by nad autem siedzieć i siedzieć
Neptune pisze: można by nad autem siedzieć i siedzieć
przez to co widzialem ostatnio we Włocławku... nie wiem czy ryba przejedzie... i szkoda naszego zawieszenia... bo ledwo ledwo przejechałem tam crv-ką, przynajmniej na pewnych odcinkach... możliwe że już są zrobione
Też doświadczyłem slalomu przez Włocławek hehe, Ryba przejedzie w końcu ma nową zawiechę Ciekawe co tam chłopaki modzą przed Zlotem 2011 Hehe czasu coraz mniej to ludzie przy furexach siedzą
ja nie wiem czy będę, ale Wąsiu jak się zgadamy rano to szpachla/ papier jest aktualana, scubzik (jestem pewna) z zegarami na podwórko wleci, także zapraszam
ainkaa pisze:ja nie wiem czy będę, ale Wąsiu jak się zgadamy rano to szpachla/ papier jest aktualana
sęk w tym, że się nie przygotowałem...
chyba, że jutro będzie można gdzieś takie rzeczy kupić...
w końcu w nd. miało mnie nie być w Łodzi...
sie narobiło sie ...
zecikk pisze:do wyjazdu juz bardzo blisko dzisiaj co prawda popoludniu sie nie pojawimy ale za to z kolega serwisesem mielismy mini spota na giełdzie hehe
Tak fajnie jest poznać klubowe autko po naklejkach Dzięki Zecik za zakupy
[ Dodano: 2011-06-19, 21:07 ]
Niestety dzisiaj się nie wyrobiłem na kaloryferek,chociaż zawinąłem w tamte strony.Cieszę się chociaż ze spotkania z Anią Voytasem Wąskim i Scubzikami na Brzezińskiej.