Ja mam za to wiecej NIuta. Zreszta zobaczymy co wyjdzie po remoncieTony212 pisze:A mocy wyszło więcej jak u Bombla

Moderatorzy: Seba WWA, Ryba, Sajmooon, janusz, Zielkq
Super że auto cieszyNeptune pisze:Primera przeszła pierwszy test pomyślnie ... po ostrym katowaniu na hamce i ulicy oleju nie ubyło. Poza tym już się przyzwyczaiłem do mocyW zasadzie bez problemu można odczuwalnie podnieść KM i NM i cieszyć się na nowo ale pierw sprzęgło jak już to zjeżdzę
Jak na soft turbo to ładnie się odpycha ale pewien niedosyt jest hehe. Jak dziś jechałem dwa razy w 3 osoby to wydawało mi się że ostro muliMuszę uprzątnąć furę z niepotrzebnych rzeczy i jeździć sam i cieszyć się na maxa
O dziwo trakcja jest na dobrym poziomie chyba gumy po przepaleniu się odświeżyły... trzeba poćwiczyć starty jakić g-tech by się przydał
PS> teraz o tej godzinie przy min. ruchu i 20 st C jest frajdaA nie 30 stopni w centrum Wawy
daj znać to się jakoś umówimy i przetestujemyRyba pisze:Neptun będe miał g-techa od johny_fellow już wkrótce wiec luz
Stary faktycznie zajrzałem i jest ładowarka była na wycieraczce na tylnym siedzeniu. Jak potrzeba to też Ci ją prześlę.Coobcio pisze: Pss. nie zostawiłem u ciebie w aucie mojej ładowarki do laptopa