scubzik pisze:czyli przyjeżdżamy po Was?? hehehe .. żarcik ... Szelmama ma coś w "zanadrzu"ainkaa pisze:9. przybędziemy, autkiem...

czyżby cuś

i za "śledzenie" mnie
 i za "śledzenie" mnie  
 heeeej ... to ja miałem ją "rozbierać" z Wojtasem i jeszcze jednym chętnym z białego SunnyMlodyLDZ pisze:abytek Ani fajny, trochę tam posiedzieliśmy i porozbieraliśmy starą Micrę
 )
)

,zmianę zegara na ten z obrotkiem + żarówy, przełożenie kierownicy- to wymaga poprawy, srebrna jeździ, ale kiera nie wraca do położenia i nie wyłącza automatycznie kierunków, ale działa= skręca, jedzie prosto
,zmianę zegara na ten z obrotkiem + żarówy, przełożenie kierownicy- to wymaga poprawy, srebrna jeździ, ale kiera nie wraca do położenia i nie wyłącza automatycznie kierunków, ale działa= skręca, jedzie prosto 

)
 ) 

heeej .. skąd się w ogóle wzięła w góle legenda o naszej jeżdzie na "delicje"Kwietas pisze:Scubzikom za jazdę na "D***a" - kłamczuchy jedne!
 Ja nic takiego nie powiedziałem
 Ja nic takiego nie powiedziałem  i nie kłamczuchy proszę .. hehehehehehehehe
 i nie kłamczuchy proszę .. hehehehehehehehe -- ach dzięki za "poradę" z wczoraj !
 -- ach dzięki za "poradę" z wczoraj ! 

i jedna almę, ale wszystko było "dno i wodorosty_ jak to mówi scubzik, aż w końcu kiedy już stwierdziłam, że w Polsce to ja w miarę zdrowego auta nie znajdę, znalazłam
 i jedna almę, ale wszystko było "dno i wodorosty_ jak to mówi scubzik, aż w końcu kiedy już stwierdziłam, że w Polsce to ja w miarę zdrowego auta nie znajdę, znalazłam  , trochę zrobić trzeba przy niej, ale dużo części na podwórku stoi.... Rybciu, to kolejna K11
, trochę zrobić trzeba przy niej, ale dużo części na podwórku stoi.... Rybciu, to kolejna K11  nic wielkiego, serducho takie jak w Białej, a może nawet i gorsze, bo szmery słychać, za to buda piękna i trochę więcej niż w Białej bajerów ma, za to ciężko się kręci, bo bez wspomagania. No i Srebrna (w jedynym słusznym kolorze, po białym).
 nic wielkiego, serducho takie jak w Białej, a może nawet i gorsze, bo szmery słychać, za to buda piękna i trochę więcej niż w Białej bajerów ma, za to ciężko się kręci, bo bez wspomagania. No i Srebrna (w jedynym słusznym kolorze, po białym). 
aż mi łza pociekłaainkaa pisze:No i Srebrna (w jedynym słusznym kolorze, po białym)