Moderatorzy: Ryba, Sajmooon, Zielkq, Maniek-ol
halogeny to oddzielny punkt w wyposażeniu - u Ciebie wg VINu ich nie ma.sapphire pisze:Faktycznie schowek pod uchwytem na napoje mam. Lampek też mam aż 5 w tym 4 niezależne pilotki po 2 z przodu i z tyłu tak jak piszesz. Szkoda, że do Luxury nie dołożyli komputera pokładowego, skoro dawali skoro dawali pełną elektrykę... No ale to już może sam wymyślę jak go dołożyć we własnym zakresieA nie wiesz może, czy w tej wersji powinny być halogeny z przodu? Bo moja Almera miała małą przygodę i obecnie halogenów nie ma. Chociaż wątpię, żeby poprzedniemu właścicielowi chciało się zmieniać manetkę pod kierownicą na taką bez włącznika
Dokładnego dnia produkcji nie ma nigdzie zapisanego w VINie - jest tylko data w formacie M/Y. W katalogach części jest przeważnie podane w takich przypadkach do jakiego nr VIN dana część jeszcze pasuje a od jakiego już nie - pytaj sprzedawcówMishi pisze:HeY
Proszę Was o pomoc. Szukałem i próbowałem na różnych stronach dowiedzieć się w jakim dniu zostało wyprodukowane moje autko. Nie wiem czy jest to w ogóle możliwe. Wiem jaki rok oraz miesiąc ale nie znam dnia a podobno jest to istotne przy zakupie kilku klamotów do autka. Podobno właśnie w tym miesiącu była jakaś zmiana.
Proszę o pomoc. Podaję numer VIN: JN1EAAN15U0501251
Pozdrawiam
Mishi
5d hatchback, produkcja 01/1998, kolor KL0 - silver, silnik SR20DEL, wersja SRi,Risto pisze:To może i ja poproszę o sprawdzenie mojego VIN gdyż różne już miałem odczyty z innych dekoderów
SJNFCAP11U0205851
dziękuję i pozdrawiam
5d hatchback, silnik YD22DDT, 81kW, produkcja 07/2000, kolor AV3 - Raspberry red,YamaY pisze:Witam, to i ja poproszę - o dwóch tygodni użytkuje Almerę i chciałbym się czegoś więcej dowiedzieć - widziałem w komorze silnika naklejkę Webasto - czy to fabrycznie montowane?
VIN: SJNFDAN16U0081805
3d hatchback, silnik GA14DE, produkcja 01/1998, wersja S, kolor BS7 - blue metallic,Jagatiii pisze:I ja poprosze o sprawdzenie![]()
nr VIN: JN1EAAN15U0570674
Z góry dziękuję
Zmniejszona liczba emblematów to tyle, że masz mniej znaczków nissan lub nie masz znaczków almera lub oznaczenia wersji sJagatiii pisze:mam jeszcze pytanie co znaczy wersja S i zmniejszona liczba emblematów?
sedan, silnik CD20, produkcja 12/1998, wersja GX, kolor BS7 - blue metallic,amdek pisze:Witam,
To i ja poproszę:
JN1BFAN15U0527267
Silnik F9Q - 1900CC diesel, 88kW, skrzynia 6-cio biegowa manualna, wersja sport, kolor K30 - thunder quartz metallic,Gawron pisze:witam,
jezeli to mozliwe to prosze o sprawdzenie mojej primerki
VIN SJNFFAP12U0228400.
dzieki bardzo.
sub jest pod fotelem - jakoś tak wygląda:Gawron pisze:Mas,
bardzo dziekuje,![]()
wszystko sie zgadza, prawie..
1-subwoofer - gdzie sia znajduje?, bo nic takiego nie mam (chyba)
czy powinienem mieć "pudło" w bagazniku? mam "coś" pod siedzeniem pasażera - to jest to?
2-czujniki cisnienia w oponach - jak to sprawdzic? w kole powinienem mieć nadajnik, nie wiem czy mam, bo bym musiał zdjąc opone, ale jak sprawdzic to w menu?
pozdr.
homik nie patrz na to czy jest napisane De czy DE - ten dekoder ich nie rozróżnia i daje wszystko z dużej literyhomik123456 pisze:Dzieki bardzo.
A sprzedawali mi ta primke jako 2.0 115KM a nie gadali ze zmieniali silnik czy cos. Moze sami nie wiedzieli. Ogolnie to wszystko sie zgadzaA co oznacza te E po P10??
115 KM jest na jednopunkcie, czyli do 1993 r. MAsz 130 KM bo niegdzie nie było, że moc zredukowanahomik123456 pisze:A sprzedawali mi ta primke jako 2.0 115KM a nie gadali ze zmieniali silnik czy cos