Synek! Ściemniać IM ale nie MI !Sajmooon pisze: Ja z chęcią nauczyłbym się grać w pokera bo to podobno ekscytująca gra![]()
czy ja też bym się pisał na partyjkę
Gdyby była przyjazna atmosfera to po pierwsze nie istniałoby NZ a po drugie mielibyśmy wspólnego zlota =] Nie ma to jak mydlenie oczuDodo pisze:Ja tak trochę z innej beczki ale też zlotowo
https://picasaweb.google.com/1136800664 ... 0121691586
pewnie już to czytaliście
Szalony pisze: widzę tam ekipę do POKERA
Ja jestem zaMaciek78 pisze:Szalony pisze: widzę tam ekipę do POKERA![]()
Mogę odłożyć znowu coś na przegranie
nie no takimi sumami to nie ma co operować, bo faktycznie nie będzie końca.... ostatnio chyba żeby przystąpić do gry to była kwota( jeśli dobrze pamiętam ) 100zł i żetony 1,2 i 5złArbuz pisze:
Mozna na małą sume zagrac np. 10zł rozmienic po 10gr i bawić sie pół nocy
No okSzalony pisze:nie no takimi sumami to nie ma co operować, bo faktycznie nie będzie końca.... ostatnio chyba żeby przystąpić do gry to była kwota( jeśli dobrze pamiętam ) 100zł i żetony 1,2 i 5złArbuz pisze:
Wesoło było to fakt... w tym roku już będę znał zasady
i 10 mint graniaSzalony pisze:nie no takimi sumami to nie ma co operować, bo faktycznie nie będzie końca.... ostatnio chyba żeby przystąpić do gry to była kwota( jeśli dobrze pamiętam ) 100zł i żetony 1,2 i 5złArbuz pisze:
Wesoło było to fakt... w tym roku już będę znał zasady
powiem Ci że z wystrojem wnętrza Twojej P10tki to powinieneś w gajerku jeździć na codzieńRyba pisze:Ja mogę nawet w garniaku grać
no i cacuszkoTak jest
TakEl_Diablo pisze:Oj zabrzmiało jak groźbaArbuz pisze:Osz kurde !
Właśnie zerknąłem w kalendarz i wychodzi na to ze w dniach zlotu a dokladnie 23 czerwca mam urodziny
Nie widze tego w kolorowych brawachhehe....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()